Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozdrawiam powodzian

Polecane posty

Gość gość

:D Chcecie jakąś koszulke?

Gość gość
powodzenia

Gość gość
pada, ciągle pada :D Ciekawe czy marchewka będzie droga w tym roku, jak rolnikom pola zaleje :D

Gość gość
perdolnięty/a jesteś żeby cię też zalało cwelu

Gość gość
No tak, zaleje mnie w warszawie na 4 piętrze :D 🖐️

Gość gość
wal się cwaniaczku warszawiaczku,z najbrzydszej wiochy świata

Gość gość
Może cię nie zaleje, ale piorun mógłby cię pieprznąć.

Gość gość
Hahaha pewnie jesteś jednym z tych żałosnych powodzian co to będą skamleć o żywność i ubrania, a później płakać, że im dobytek zabrało BUAHAHAHAH

Gość gość
Nie śmiej się parszywie, bo nad Warszawą czasem szaleje burza.

Gość gość
No i? Prędzej wygram na totka niż mnie piorun trafi żałosny człowieczku.

Gość gość
Gdy złowię złotą rybkę poproszę ją o to, by odgrodziła Warszawę od reszty Polski, żeby w tej zagrodzie zostali sami warszawiacy i żeby rybka zalała wodą do pełna :D

Gość gość
jak na czwartym pietrze to zeby ci woda nie dochodzila do twoich 10m2 mieszkania

Gość gość
Huurrraaaa!!! Wygrałem w totka. Ojjj, aaaaaa, ałłłaaa, ooooooo. Piorun mnie pieprznął :O

Gość założyciel tematu
Ale mnie wytrzęsło po tym piorunie :O Aaaaaaa, chyba mam srakę. Przepraszam na chwilę.

Gość gość
selekcja naturalna chytry 2 razy traci :classic_cool: nie wiem co sie przejmujecie tymi dziadami przeciez oni sie tam pobudowali bo to tereny zalewowe tanie jak barszcz gdzie nikt normalny tego kupic nie chcial idioci kupili bo bylo tanio i teraz wielce pokrzywdzeni powinno ich zalewac moze by im sie wlalo troche oleju do glowy :classic_cool:

Gość gość
Trzeba być idiotą, żeby stawiać dom na terenach dawnych zbiorników retencyjnych. Później płacz i lament w telewizji... a niech was utopi wszystkich - o tylu debili mniej i państwo nie będzie musiało wypłacać odszkodowań takim pasożytom przynajmniej.

Gość gość
Bo nie mieli pieniędzy, wy zasrani idioci, to kupili najtańsze tereny. Jak można pisać takie okropne rzeczy? Mam nadzieję, że to tylko gimbaza, która się nudzi.

Gość założyciel tematu
No tak jak myślałem. Nie zdążyłem do kibla. Teraz siedzę i leci, ale majtki są do wyrzucenia, chociaż nie, włożę je do wody, a jutro z powrotem założę, tak jak to robią wszyscy warszawiacy(zmieniamy majtki raz na miesiąc) :classic_cool:

Gość gość
Jak nie mieli pieniędzy, to jak nowe domy pobudowali? Powinno zalewać dziadów, niszczyć im uprawy i topić tych najgłupszych, a żyło by się nam wszystkim lepiej HEJ!

Gość gość
Skoro warszawa wam się nie podoba, to siedźcie w tych swoich wiochach i niech was zaleje, albo na zmywak do anglii won, polaczki biedaczki.

Gość gość
warszawiacy majtek nie zmieniają bo ich nie noszą, przynajmniej niektózy z tego forum debile z czwartego piętra

Gość gość
chciałbym, żeby powódź zalała biedaków

Gość gość
Chodziło mi o to, że nie mają aż tylu pieniędzy i domy pewnie pobudowali za wszystkie oszczędności.

Gość założyciel tematu
Warszawiacy nie myją swoich tyłków, wiem coś o tym. Po prostu je wylizujemy. Mmmmmniammmm.

Gość gość
warszawiacy są jak te psy co to obwąch*ją swoje zadki ale oni warszawiacy jeszcze je liżą

Gość założyciel tematu
Swoje tyłki też uwielbiamy wąchać, bo śmierdzą kwaśną zgnilizną po tym warszawskim żarciu.

Gość gość
To mogli nie budować a wynajmować, albo w namiotach mieszkać. Biedaczki są biedaczkami, to są GŁUPI I TĘPI jak g***o prosięcia. Nie trzeba się litować nad głupotom. Tereny zalewowe są terenami zalewowymi, bo MOGĄ zostać zalane. IZI ROZUMOWANIE, ale skoro downy nie wiedzą czym grozi budowanie się na takich terenach, to cóż... 🖐️

Gość gość
Jutro w drodzę do pracy, wyślę wam jakieś osrane majtki i gó/wniane żarcie karitasem, powodzenia powodzianie

Gość gość
tępaku jeden w Polsce 1/5 kraju to tereny zalewowe. większość dużych miast jest pobudowanych na terenach zalewowych. Racibórz, Kędzierzyn, Opole, Wrocław, Zielona Góra, dalej Kraków, Warszawa.

Gość gość
"(płacząc) Boże zabrało, wszystko nam zabrało, co mamy robić, wszystko woda zabrała, niech pani zobaczy, nic nie zostało (...)" Niedługo telewizja będzie pełna takich tekstów.