Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchając wspomnień przyjaciół z ich publicznych szkoł dziękuję Rodzicom że prze

Polecane posty

Gość gość

z całe życie posyłali mnie do prywatnych szkół. NIe mówię, że jest tam idealnie ale naprawdę nauczyciel ma poczucie, że uczeń to nie kolejny numerek w dzienniku i że musi poświęcic mu odrobinę uwagi z uśmiechem. To tylko jeden z powodów. Swoje dziecko, w miarę możliwości też wyślę do prywatnej szkoły.

Gość gość
ok, podstawówka, ale juz licea publiczne bywają bdb

Gość gość
Wiem ale my i tak zdecydowaliśmy się na prywatne. Myślę, że to był bardzo dobry wybór, bo w publicznych szkołach nauka wiąże się z ogromnym stresem. Nauczyciele zachowują się często (nie zawsze) jakby mieli wszystkich uczniów głęboko w poważaniu. U nas w szkole naprawdę starali się nam wytłumaczyc i zapewnic grono pedagogiczne złożone z nauczycieli z pasją (też generalizuję ale miałam to szczęście że nauczyciele od moich głównych przedmiotów byli idealni!).

Gość gość
prywatne szkoly sa super, ale nie kazdego na nie stac, ja tez bym nie chciala posylac do panstwoweh razem z patologiami

Gość gość
Tak, trzymajcie dziecko pod kloszem w prywatnych szkołach a potem jak pójdzie na studia to przeżyje szok ze nikomu na nim nie zależy :) Zacznie się dorosłość xD