Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już wkrótce wracam na Kafeterie z nowymi prowokacjami. Do zobaczenia !!!

Polecane posty

Gość gość

Byłem tu kiedys, lata 2008-2011 nie znacie mnie, tzn niektorzy znają i pamietają bo widzialem pare razy pytania nt mojej osoby tj moich projektów :classic_cool: Nie bylo mnie dosc dlugo na Kafeterii, to az 3 lata, duzo sie tu zmienilo, niestety forum wyglada fatalnie, ludzie są drętwi a paru nędzników probuje zaistniec :D Słabo wam to idzie :D Obiecuje dobrą zabawe i długie dyskusje jak za dawnych lat w topikach na 30 stron, tylko sie przeprowadze do stolicy tego gownianego kraju :classic_cool: Ex vierge provocateur, bonne nuit :)

Gość gość
Czekamy na ciebie autorze.

Gość gość
ość Byłem tu kiedys, lata 2008-2011 nie znacie mnie, tzn niektorzy znają i pamietają bo widzialem pare razy pytania nt mojej osoby tj moich projektów cool.gif Nie bylo mnie dosc dlugo na Kafeterii, to az 3 lata, duzo sie tu zmienilo, niestety forum wyglada fatalnie, ludzie są drętwi a paru nędzników probuje zaistniec smiech.gif Słabo wam to idzie smiech.gif Obiecuje dobrą zabawe i długie dyskusje jak za dawnych lat w topikach na 30 stron, tylko sie przeprowadze do stolicy tego gownianego kraju cool.gif Ex vierge provocateur, bonne nuit usmiech.gif 15.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Na kafe jest bardzo ciekawie z tobą czy bez ciebie.

Gość gienia z podziemia
Tylko to mają być fajne wątki,nie durne .Teraz tu jest nudno i nie śmiesznie.To zobaczymy

Gość gość
prowokacja pn. ojciec i ja w jednym łóżku albo mój syn ma już dużego penisa, jestem dumna albo mam 13 lat i nadal jestem dziewicą, czy to oznacza że mój ojciec jest gejem?

Gość gość
Siedziales kotku? :)

Gość gość
Francaise provocateur ja wiem kto to, Łukasz R.... :D niech wroci jeszcze noxi i bedzie git :D

Gość gość
zelek,sedes ?