Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P A T R Y C J A

DOCENIACIE MUZYKE LAT 70,80, 90??

Polecane posty

Gość P A T R Y C J A

jest tutaj ktoś, kto docenia i słucha muzyki lat 70,80, 90? :) ja uwielbiam, Nirvana, Dzem, Metalica, Guns's Roses etc. no i mój ukochany Queen !

Gość P A T R Y C J A
Dodam, ze moj ojciec słucha tez tej muzyki i mam to po nim :)'z jednej strony nie chce mieć tego po nim bo on pił... Uważam za to piękna muzyka była z tamtych czasów a nie to ci teraz

Gość gość
Kiedyś muzyka była strasznie prymitywna. Teraz muza jest super a nie jakieś stare g***a :)

Gość gość
po pierwsze pan podszyw za moment bedzie miał zablokowane IP a co do drugiego posta , nie zgodze się, goowno to jest teraz , a tamta muzyka ma magię nie to co teraz disco , dody, jule i zenująca muzyka klubowa i inne lub inni, którzy seplenią i ani pół nuty nie znają ,

Gość P A T R Y C J A
nie słuchasz, ale przynajmniej nie zaczynasz od razu od obrażania :D

Gość gość
Co? :D ps. spam... :D

Gość P A T R Y C J A
jajeczko

doceniam muzyke z tamtych lat, ale zespolów które wymieniłaś nie lubie, tylko stara metallice do 1988 roku lubie, bo wtedy jeszcze grali thrash metal z krwi i kości. Z lat 80 najbardziej lubie thrash metal zespoły takie jak Exodus czy Slayer albo Kreator a z lat 90 także zespoły metalowe np. Sepulture.

Gość P A T R Y C J A
ja bym w ten sposób nie dziliła metalici, mają i lepsze i gorsze kawałki to fakt, ale wielkości i poziomu muzycznego temu zespołowi nie należy odbierać, bo jakby nie muzyka tamtych lat, nie byłoby tej obecnej

a ja bym dzieliła bo od czarnego albumu zaczeli grać popową odmiane rocka. Przecież Nothing else Matters albo Enter Sandman czy whiskey of the jar zna każdy plebs. Co innego Blackened, Battery, Hit the Lights i inne takie czadowe kawałki z lat 80 :) Za ostatni dobry album metallicy uważam And Justice for All.

Gość gość
ale to właśnie dzięki nathing else matters ten plebs poznał metalice i co madrzejszy poznał całość ich twórczości , a co mniej madry zna tylko ten jeden utwór i w trn sposób rodzi się narodowa ignorancja, nie znają a komentują że to góóówwnnoo

" nie to co teraz disco , dody, jule i zenująca muzyka klubowa i inne lub inni, którzy seplenią i ani pół nuty nie znają " Jak ja nie cierpie takich idiotów którzy znają tylko muzyke POP z radia i telewizji i myślą że to cała współczesna muzyka. Wiesz idioto że teraz jest tez masa świetnych zespołów? Ale żeby je poznać trzeba sie interesowac muzyką troche bardziej niż ty.

Gość P A T R Y C J A
to bardzo boli, że lansuje się takie osoby jak dody i jule to fakt, pozniej gust narodowy na tfakiej muzyce isę buduje