Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesten na poczatku ciazy i nie chce mi sie jesc

Polecane posty

Gość gość

mial ktos podobnie

Gość gość
ja mam tak samo, straszne mdłości, niewiele jem

Gość gość
organizm sam sobie reguluje to czy masz jeść czy nie. Ciesz się, że się nie obżerasz, bo później waśnie sa kobiety, które w ciąży tyją ponad 20 kg.

Gość gość
Ja do 3 miesiąca wymiotowalam i praktycznie nie jadłam.schudłam 11teraz jestem w 6 i żre jak operacja. Przykryłam już 2 kg

Gość gość
Ja też na początku ciąży mialam jadłowstręt. Nie wymiotowałam, niedobrze mu nie bylo, tylko po prostu nie chciało sie w ogóle jesc. Schudłam z 1,2kg. Od I I trymestru jedzenie odzyskało swój smak, nawet az za bardzo, bo dużo jem. Teraz jestem w 34tyg i mam na plusie ok 8-9kg.

Gość gość
Spokojnie, jeszcze będziesz miała apetyt. Ja, na początku ciąży, miałam takie nudności i wymioty, że mi waga spadła o jakieś 3-4 kg. Ale potem poszła o 15 w górę, a pewnie by było więcej, jakbym nie ograniczyła jedzenia słodyczy;)

Gość gość
ja na początku ciąży prawie nie jadlam- nie wymiotowalam także. Po prostu bylam ciagle zmeczona i czulam sie przepelniona.Waga mi spadla,mimo ze dziecko ladnie rosnie. a teraz tez nie jem za duzo, ale juz na pewno lepszy apetyt niz wczesniej (4 miesiac 4 tydzien)