Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaczę ze złości. Nie zdałam egzaminu na prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość

Moj brat zdał za pierwszym razem, po 25 godzinach kursu a ja musialam dokupic 10 h i oblałam! Jestem na siebie wściekła i czuję się upokorzona przed rodziną i bratem, który zdał za pierwszym razem.

Gość gość
ja mam podobnie większość z rodziny zdała za pierwszym góra 2 razem a ja podchodzę już 9 razy i dalej nie zdaje. Tyle że już nie mówię rodzinie o kolejnych egzaminach by się nie upokarzać za każdym razem jak nie zdałam. znajomi mówią że zależy to od osoby.

Gość gość
a za co cie oblał? nie martw się! zdasz na pewno za drugim:)

Gość gość
nie załamuj się i próbuj dalej

Gość gość
Jestem zła na siebie i zazdrosna i czuję sięgorsza od brata. Nie umiem sobie z tym poradzic. Przecież to nic trudnego a ja nie zdałam!!!!!

Gość gość
Nie płacz, spokojnie ;-) Na pewno zdasz następnym razem, przecież to drobiazg tak na prawdę... złość jest, rozumiem, ale płakać na prawdę nie ma czego. Każdy musi z czegoś żyć, takie powtórki egzaminów i dodatkowe lekcje to dodatkowa kasa ;-) wstyd przed rodziną? niech każdy pilnuje własnego nosa, to nie powód do wstydu.

Gość gość
Wymuszenie pierszeństwa:( Miałam wjechac z drogi podporządkowanej w główną czyli ustpąpic tym po lewej i po prawej. Obejrzałam się dokładnie i ruszyłam a w tym momencie wyjechał seat bardzo szybko z lewej strony zza zakrętu. Zaczęłam hamowac w tym samym momencie co egzaminator a że on nacisnął na pedał hamulca to znaczy, że koniec egzaminu:/ Mam nauczkę

Gość gość
Dziękuję Wam jesteście kochane.

Gość NadgorliwośćGorszaOdFaszyzmu
Ja też oblałam za pierwszym razem, bo miałam taka przypadłość że dźwignię skrzyni biegów traktowałam jak taka w luksusowej klasy autach są... Tymczasem wówczas w fiacie uno była taka jak w ciągniku I zamiast jedynki nagminnie wrzucałam trójkę co zaważyło na tym że przez 17lat jeździłam samochodami z automatycznymi skrzyniami Zdałam za drugim razem, ale zawsze byłam dobrym kierowcą( 25 lat i zero wypadków) Dziś by we mnie wjechał ktoś bo postanowiłam nie wysiadać z auta, żeby go ubić ani nie trąbić na kierowcę który mi auto zastawił jakąś tam kolumbryną, tylko objechałam go w koło- błąd Zawsze trzeba tępić takich kretynów a nie na siłę się dostosowywać i udawać że spływa po nas ich ignorancja.

Gość gość
I oblałaś tylko za wrzucenie trójki zamiast jedynki?

Gość gość
A co cię obchodzi kto i za którym razem zdał. Wiele osób myśli, że po kursie to już mistrzem kierownicy jest. Więcej pokory! Jesteś taka pewna, że już zasługujesz na prawo jazdy?

Gość gość
9 razy i nie zdałaś? Widocznie nie nadajesz się na kierowcę.

Gość NadgorliwośćGorszaOdFaszyzmu
Tak. Byłam wściekła, bo uważam to za pierdołę, ale ostrzegano mnie że egazminator oblewa za krzywe spojrzenie nawet. Tak jak ktoś tutaj już napisał, oblewają żeby się nachapać.

Gość gość
Następnym razem jak będziesz ruszac z tego miejsca na którym oblałaś rób to dynamiczniej Ruszasz i szybko dwójka i trójka Ruszając wolno zawsze ryzykujesz że zza zakrętu ktoś wyskoczy. Dynamika jazdy to najważniejsza sprawa Ci na kursach jej nie lubia - bo kosztuje ich to więcej paliwa Ale egzaminatorzy się w*******ą jak na egzaminie ruszasz jak żółw.