Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc i o nie ocenianie mnie.

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i okres mi sie spóźnia juz 13 dni , zwykle mialam regularny okres +|- 3 dni, teraz spóźnia mi sie aż 13. Nie wykluczam ze moglam zajsc w ciaze bo kochalam sie bez zabezpieczenia ale moim zdaniem to wątpliwe bo zawsze z partnerem robimy to bez zabezpieczenia wiec dlaczego akurat tym razem mialabym zajac w ciaze? Poza tym czuje klucie w jajniku , będzie bol podbrzusza , objawy jak na okres ale okresu nie ma. Wczoraj mdlilo mnie przez caly dzien ale moglam sie czymś zatruć. Blagam powiedzcie co o tym myslicie? Dlaczego okres aż tyle sie spóźnia? Czy to normalne? I czy moglo mieć na to wplyw ze kilka razy zapalilam marihuanę?

Gość gość
oj niegrzeczna jestes dziewczynka:O

Gość gość
dodam , że po każdym kochaniu się z moim chłopakiem myję pochwę i łechtaczkę

Gość gość
Pisalam Ci juz w tym temacie ,ktory wklejasz chyba 4 raz czy skonczyl w srodku czy wyjal przed obie metody prowadza do ciazy zrob test 13 dni i jeszcze nie zrobilas jestes w ciazy zrozum

Gość gość
jak się myjesz to na 100% w ciązy nie jesteś :-) :-)

Gość gość
a ile kosztuje aborcja? i czy mogę od chłopaka zasądzić by mi za nią zapłacił?

Gość gość
myję się bardzo dokładnie mydłem bobas to może jednak w ciąży nie jestem? co?

Gość gość
Zabawne jest podszywanie sie? Mam nadzieje ze tak :) skonczyl we mnie

Gość Kinky Ska
Gratulacje i z całego serca życzę szczęścia :):):):):) na pewno tata weźmie odpowiedzialność za Ciebie i waszego bobaska ❤️

Gość gość
kochalam sie bez zabezpieczenia ale moim zdaniem to wątpliwe bo zawsze z partnerem robimy to bez zabezpieczenia wiec dlaczego akurat tym razem mialabym zajac w ciaze? xxxxx ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!

Gość gość
Jezu, ale jak ty się tam myjesz mydłem bobas to właśnie jesteś w ciązy- nawet nie musiało dojść do stosunku...:-(

Gość gość
Ale ja nie jestem w ciąży to niemożliwe ppzatym mam objawy zbliżającego sie okresu

Gość gość
Widzę ze żadnej porady nie dostane , tylko wyśmiewanie sie, wiec lepiej juz nic nie piszcie

Gość gość
chyba muszę już się zgłosić do szpitala ,mam wiosenne urojenia , że się z chłopakiem kochałam i ciąże urojoną

Gość ójek dobra rada
zamiast tu pisać to idż intensywnie poskacz z rozkraczonymi nogami. może jeszcze nie załapało i zdąży wycieknąć

Gość gość
Jestem w szoku ze aż tyle podlych anonimów jest w internecie

Gość gość
Kochana pierwsze co powinnaś zrobić to test ciążowy, po drugie jeżeli jednak tym razem też się udało i nie jesteś w ciąży( choć to bardzo mało prawdopodobne) to miej nauczkę na przyszłość, że seks bez zabezpieczenia = dziecko.

Gość gość
Dokładne mycie się po stosunku, nawet jeśli facet zalał cię litrami spermy, chroni cię przed ciążą niemalże w 100%. Chyba, że jest to mydło bobas, które niestety sprawia, że w tę ciąze wlasnie zajdziesz i urodzisz pieknego bobasa z tak samo wysokim prawdopodobieństwem. Nie wiem jak mogłes tego nie wiedzieć autorko

Gość gość
Czy jak powiem mamie, że zaszłam w ciąże przez plemniki w miejskim basenie to jest szansa, że uwierzy?

Gość gość
" Nie wykluczam ze moglam zajsc w ciaze bo kochalam sie bez zabezpieczenia ale moim zdaniem to wątpliwe bo zawsze z partnerem robimy to bez zabezpieczenia wiec dlaczego akurat tym razem mialabym zajac w ciaze?" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Rozwalił mnie ten tekst. Jakim więc cudem inne pary starając się o dziecko zachodzą w ciążę , jak ileś tam razy się nie udało , a potem za którymś razem jednak ta ciąża jest? Z twojego toku myślenia- jak nie udało się 50 razy to w ogóle się nie uda? Dlaczego tym razem miałabyś zajść? Już ci odpowiem po pierwsze plemniki twojego partnera dostały się do twojej pochwy , a potem dalej do jajowodów, napotkały jajeczko , które jeden z nich zapłodnił, ta zygota powędrowała do twojej macicy była na tyle zdrowa i znalazła odpowiednie miejsce i tam się zagnieździła i sobie rośnie, więc będzie dzidziuś!!!!