Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybory do Europarlamentu: RUCH NARODOWY lista nr 2. Co nich myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja uważam że to kwestia czasu aż przejmą władzę w Polsce. Ich wizja silnej Polski Narodowej i wizja UE jako organizacji zrzeszającej Europę Ojczyzn - suwerennych państw to świetny projekt. Trzeba przyznać że w wszelkich dyskusjach działacze RN wypadają najlepiej

Gość gość
Co tu dużo mówić... Obejrzałem wszystkie debaty w necie które były na TVP Regionalnych, RN to świetne chłopy któzy w każdej debacie miażdżą bandę pookrągłostołową. A oprócz mądrych kandydatów są też równie mądre i piękne kandydatki do wyboru. Co tu dużo mówić - gdy słucham kandydatów RN, słyszę to co sam bym powiedział, a więc zgodność poglądów w 100% - głosuję na RN! :)

Gość gość
a ile płacą za ten spam?

Gość do tego wyzej
To że ktoś popiera zdroworozsądkowych młodych ludzi którzy chcą realnej zmiany na lepsze niż te same gęby od 25 lat to od razu spam?

Gość Katrin007
zapoznawałam sie nie dawno z ich pogladami na youtube - obejrzałam caly ich kongres i zastanawiam sie czy ich nie poprzec :-) podobaja mi sie

Gość gość
już byli tacy w Polsce. przyszli do nas w 1939

Gość gość
gadaj zdrów choć tu sporo głąbów, więc może się nabiorą

Gość gość
nie wiem jak mozna mylic ruch narodowy z jakimis nazistami , fasyzstami to taka medialna lewacka propaganda

Gość gość
problem w tym, że nikt tego nie myli. wystarczy popatrzec na ich sposób ubierania się, na "zamawianie piwa", na symbolikę, na "myślenie", na sposób traktowania innych narodowości i kolorów skóry. to dokładnie to samo, no może trochę bardziej ucywilizowane i uładnione

Gość gość
sposób ubierania? Jak na moje ubierają się jak POLSKA MŁODZIEŻ PRZED WOJNĄ

Gość gość
jak polska młodzież przed wojną z ONR-u

Gość gość
R*****ARODOWY TO SĄ NAZIŚCI! I taka jest prawda, ludzie to widzą, nie doszukuj się jakiejś "lewackiej propagandy"

Gość gość
Naziści i Marsjanie !

Gość gość
Nie Marsjanie, naziści. Nazizm to inaczej narodowy socjalizm

Gość gość
Postulaty przez nich głoszone wykraczają poza kompetencje parlamentu europejskiego

Gość gość
Spokojnie , popieram RN

Gość gość
Narodowi socjaliści .Więc socjalisci.

Gość gość
Nazizm toNarodowy Socjalizm ,a w RN nie są socjalistami

Gość gość
Cała Europa już popiera partie nacjonalistyczne, a niektore polaczki ciagle wierzą w tą propagande ktora nie sprawdziła sie na zachodzie... Szkoda, ale to przez najbardziej zaklamane media na swiecie jakie mamy w Polsce.

Gość gość
nie sprawdziła sie a przykładem na to sa Niemcy, największa potęga światowa oprócz USA

Gość gość
Przede wszystkim nie podchodzą realistycznie do naszego potencjału narodowego, który na dzień dzisiejszy jest niski. Bez względu na to kogo i co za to obwinimy, jest to fakt. Chętnie poprę postulaty zmierzające do budowy silnej i niezależnej ojczyzny, ale nie można założyć, że ona już taka jest i udawać, że problemów nie ma. Nie mamy na tyle własnej siły przebicia (na polu ekonomicznym, wojskowym, geopolitycznym, kapitału ludzkiego, zasobów naturalnych), żeby rozmawiać jak równy z równym z Rosją czy Francją i rozsądne jest podejmowanie działań, które wyeksponują ten niewielki potencjał który mamy, zamiast eksponować nieistniejący jeszcze potencjał, który może moglibyśmy mieć. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.

Ukryta opcja rosyjska...ich cały program, to osłabienie pozycji Polski i wzrost wpływów wschodnich na terenie naszego kraju. Niestety, ale faszyści z komunistami, to zawsze dobrze się dogadywali.

Gość gość
JA w programie RN nie widze ani 1 punktu gdzie byłoby się kłanianie wschodowi. Chca tylko zadbać o Polaków na Kresach,a to co innego bo to są nasze ziemie i to im sie nalezy. A nie robia tego obecne władze.

Gość gość
Każde odwrócenie się tyłkiem do UE i USA jest jednoczesnym kłanianiem się Rosji. Musi tak być, póki jesteśmy biednym i słabym krajem.