Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja jeszcze kobiety któe nie stawiaja wyglądu faceta

Polecane posty

Gość gość

na pierwszym miejscu ?

Gość gość
Tak, bardzo dużo. To te, które stawiają kasę faceta na pierwszym miejscu. :D

Gość gość
i najlepiej jeszcze zeby te kobiety nie patrzące na wygląd, same były atrakcyjne i seksowne:D Skąd u takich frajerów przekonanie, że kobieta nie powinna mieć wymagań a w innym przypadku jest pustą materialistką? Zadna normalna, atrakcyjna i zarabiająca na siebie kobieta nie będzie z karłowatym gołodupcem, dla takich zostają damskie odpowiedniki ich kategorii

Gość gość
i najlepiej jeszcze zeby te kobiety nie patrzące na wygląd, same były atrakcyjne i seksownesmiech.gif Skąd u takich frajerów przekonanie, że kobieta nie powinna mieć wymagań a w innym przypadku jest pustą materialistką? Zadna normalna, atrakcyjna i zarabiająca na siebie kobieta nie będzie z karłowatym gołodupcem, dla takich zostają damskie odpowiedniki ich kategorii " x z moich obserwacji jest na odwrót Pasztety szukaja superprzystojniaków :D

Gość gość
a ten facet pewnie szuka ładnej? bo facet nie patrzący na wyglad to przypadek jeden na miliard

Gość the oxidising angel
"Skąd u takich frajerów przekonanie, że kobieta nie powinna mieć wymagań a w innym przypadku jest pustą materialistką?"- Stąd u nas to przekonanie, że kobieta sama nic nie daje, więc na jakiej podstawie ma mieć wymagania?

Gość industrialna
Skąd u takich frajerów przekonanie, że kobieta nie powinna mieć wymagań a w innym przypadku jest pustą materialistką? Zadna normalna, atrakcyjna i zarabiająca na siebie kobieta nie będzie z karłowatym gołodupcem, dla takich zostają damskie odpowiedniki ich kategorii zzzzzzzzzzzzzzzzz czlowiekiem kalkulującym i bezdusznym, nie mającym bladego pojęcia o milości

Gość gość
"Zadna normalna, atrakcyjna i zarabiająca na siebie kobieta nie będzie z karłowatym gołodupcem, dla takich zostają damskie odpowiedniki ich kategorii" żadna normalna kobieta nie będzie definiowała siebie wyłącznie poprzez swoja twarz i pracę ;) x i dokladnie, jeśli dla kogoś człowiek=jego wygląd+ zarobki, to chodzący pustostan. taa, ale każdy co tak mówi musi byc super brzydki ewentualnie super biedny, co? :P

Gość the oxidising angel
Kobiety są tylko do ********* bo co więcej można od nich dostać?

Gość gość
a ten facet pewnie szuka ładnej? bo facet nie patrzący na wyglad to przypadek jeden na miliard' x x a zdziwiłabys się mógłbym się związac z niezbyt ładna dziewczyną, byleby była szczupła i miała znośny charakter

Gość gość
" gość i najlepiej jeszcze zeby te kobiety nie patrzące na wygląd, same były atrakcyjne i seksownesmiech.gif Skąd u takich frajerów przekonanie, że kobieta nie powinna mieć wymagań a w innym przypadku jest pustą materialistką? Zadna normalna, atrakcyjna i zarabiająca na siebie kobieta nie będzie z karłowatym gołodupcem, dla takich zostają damskie odpowiedniki ich kategorii " -doklanie,nic dodac nic ujac... I rzeczywiscie faceci placza,ze kobiety ich nie chca bo sa nieatrakcyjni ale sami nieatrakcyjnej to nie chca:D

Gość the oxidising angel
Kobiety wymagają już wszystkiego, teraz zacznijmy stawiać wymagania im, bo g***o robią.

Gość gość
to że ty pochodzisz z marginesu społecznego i szukasz partnerki w swoim naturalnym srodowisku to juz twój problem. Ja zawsze miałam duze wymagania co do partnerów i tego nie ukrywałam. Jesli sama byłam zadbaną, atrakcyjną dziewczyną, z solidnym wykształceniem, dobrą pracą to absolutnie nie interesowali mnie odrzucający fizycznie nieudacznicy życiowi. A zdarzało mi się odbijać zaloty od takich amantów. Piszę to w czasie przeszlym bo mam wspaniałego męża i temat poznawania innych facetów mnie nie interesuje

Gość gość
to że ty pochodzisz z marginesu społecznego i szukasz partnerki w swoim naturalnym srodowisku to juz twój problem. Ja zawsze miałam duze wymagania co do partnerów i tego nie ukrywałam. Jesli sama byłam zadbaną, atrakcyjną dziewczyną, z solidnym wykształceniem, dobrą pracą to absolutnie nie interesowali mnie odrzucający fizycznie nieudacznicy życiowi. A zdarzało mi się odbijać zaloty od takich amantów. Piszę to w czasie przeszlym bo mam wspaniałego męża i temat poznawania innych facetów mnie nie interesuje" x x x No to po hooy sie wypowiadasz w tym temacie. Wypp*****laj do garow albo obciagac mężowi sooko

Gość the oxidising angel
a co wy kobiety możecie dać facetowi oprócz seksu?

Gość gość
Kobiety wymagają już wszystkiego, teraz zacznijmy stawiać wymagania im, bo g***o robią ' ' ale co to zmieni w twoim przypadku? Po twoich ziejących frustracją wpisach od razu widać że zadna ciebie żadna nie chciała bez względu na to czy miałes wymagania czy nie, więc po hooy takie społecznościowe postulaty?:D Dla innych męzczyzn? Wierz mi że fajni męzczyzni tez mają wymagania i z byle kim się nie zadają

Gość gość
a co wy kobiety możecie dać facetowi oprócz seksu? x dokładnie to co daje mi facet. dla mnie sex to tez przyjemność więc jakie tu DAWANIE? raczej obopólne przezywanie uniesień. jak sądziłes inaczej to radzę przestać korzystać z dziwiek