Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyłysiałey32

Z powodu łysiny postanowiłem nie starac się natarczywie o zadną dziewczyne

Polecane posty

Gość Wyłysiałey32

Mam 32 lata i już porządnie wyłysiałem,ostatnio poznałem fajną dziewczynę zaprosiłem ją na kolacje,coś zaiskrzyło lecz ona oczekiwała większego zaangażowania.Nie chciałem jej tego robić dlatego odpuściłem,nie chce aby taka ładna dziewczyna się marnowała przy wyłysiałym facecie,poczekam na taką która będzie zdesperowana. Życie nie kończy się na związkach mam pasje i wspaniała prace a ładne dziewczyny pozostawię przystojnym facetom.

Gość AGatawawa
Atrakcyjna kobieta chce faceta z dobrymi genami i atrakcyjnego bo może sobie na to pozwolić.Jest wiele przeciętnych dziewczyn kobiet poszukaj kogoś wśród nich.

Gość Wyłysiałey32
Masz racje dlatego nie zamierzam żadnej dziewczynie niszczyć życia.

Gość kniaź
No i co? Teraz co drugi, trzeci facet łysieje a ty panikujesz. Taka chemia w żarciu oddziałuje na męski testosteron. Olej to.

Gość Wyłysiałey32
No i podchodzę do tego z dystansem,nie mam jako takich kompleksów.Po prostu gdy poznaje ładną i fajna dziewczynę wolałbym by była z kimś innym niż ja bo by się przy mnie marnowała.

Gość gość
To nie wiedziałam, że fakt posiadania włosów lub ich nie posiadania przez mężczyznę może zaważyć na całym moim życiu, hahaha. Żeby tylko takie mieć problemy, oj dzieci, dzieci.

Gość gość
nie wiem czy wiesz , autorze ale dla niektorych kobiet/dziewczym lysina to fetysz !!!!

Gość gość
Czyli jak biorę za męża faceta z włosami na głowie jest wszystko w porządku do momentu gdy on zacznie łysieć, bo potem to już życie mi marnuje? Hahaha, ciekawa teoria.

Gość Wyłysiałey32
Nie wiem może są faceci którym z łysiną do twarzy,mający twarz twardziela i dobrze wyglądający po zgoleniu włosów.Ja wyglądam przeciętnie i przy mnie ładna dziewczyna by się marnowała.

Gość gość
nie bede cie przekonywala , ze kolo jest okragle , a kwadrat ma cztery boki , mowie ci tylko , ze sa kobiety ktorym podobaja sie lysi , grubi , zawadiacy i pijacy , kazda zmora ma swoijego amatora. Ja wole lysych , niskich i wesolych facetow , a nie lysych miesniakow w bmw z wypchanym portwelem ( w providencie )

Gość Wyłysiałey32
podnosze

Gość gość
Łysi mają coś w sobie :-)