Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wydobyć pieniądze przeznaczone dla mojego syna

Polecane posty

Gość gość

Wiecie, mój ojciec trzyma pieniądze dla mojego syna na studia. Dał mu już pieniądze na prawo jazdy, ja chce przekonać swojego ojca, żeby te pieniądze dał mnie do rąk. Nie zamierzam syna utrzymywać na studiach, sama mam zawodówkę handlową i stwierdzam że mnie też się coś od życia należy. Mój ojciec obiecał kiedyś synowi że opłaci jego studia i prawo jazdy... niestety mój tatuś trzyma te pieniądze i powiedział że nie ma zamiaru mi nic dawać do ręki.

Gość gość
Co to 0/10 ma znaczyć. Piszę poważnie, po prostu chciałabym gdzieś wyjechać na jakieś wczasy, niestety chwili po prostu nie posiadam gotówki aby ją wykorzystać na pobyt np. w Grecji.

Gość gość
Zrob podkop do tatusiowej skarpety i jedz w choooooy:-)

Gość gość
Ja chciałabym żeby syn poszedł na zaoczne studia i do pracy. Powinien mieć jakiś wkład do domu. Dziadek zdeklarował się dać wnukowi pieniądze na studia jak ten poszedł do szkoły średniej, ale co z tego, skoro syn będzie dalej mieszkał ze mną pod jednym dachem. On już dawno powinien być na swoim. Syn w tym roku skończył technikum informatyczne i chce się dalej uczyć w tym kierunku. Ja pracuję na kasie w biedronce za 1700 netto, komornik nawet nie miałby z czego ściągnąć.