Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na prezent na dzień matki

Polecane posty

Gość gość

mama 48 lat, bizuteria odpada bo nie nosi. Pomóżcie:)

Gość gość
może coś symbolicznego, nie wiem kwiatki, czekoladki tego typu rzeczy. Albo się z mamą gdzieś wybierz, wspólne spędzanie czasu często jest najlepszym prezentem. a jak chcesz nieco oszczędzić możesz wziąć udział w konkursie, który organizowany jest tutaj www.facebook.com/rthotels?fref=ts do wygrania vaucher na kolację

Gość Moniquee
Wydaje mi się, że prezent na dzień matki powinien pochodzić prosto od serca i przede wszystkim warto zwrócić uwagę na gust i upodobania naszych matek. W tym roku zdecydowałam się na zakup dwóch porcelanowych filiżanek z napisem najlepsza mama na świecie i do tego dołączam mix herbat owocowych z teekanne (mianowicie takich: http://teekanne.pl/worldoffruitcollection.php). Moja mama z pewnością się ucieszy bo herbatkę zawsze pije w szklance, a tak będzie mogła ją teraz spożywać w filiżance z fajnym napisem.

A co mama lubi ? Jakie ma zainteresowania ? Jak kocha kwiaty - kup kwiaty . Lubi czytać ? - kup książkę. A może tak po prostu zabierz mamę na spacer a potem coś wspólnie ugotujcie ;) Ja w tym roku mamę zabieram na kawę i lody :D :P

Gość gość
A ja w tym roku znowu kupię kwiaty i pójdę na cmentarz. Cieszcie się swoimi mamami. Dajcie coś od serca, spedzcie razem czas.

Gość gość
ja kupiłam perfumy DKNY , które jej się ostatnio podobały i ksiązkę w wydaniu specjalnym z muzyką

Gość a daj namiar na te filiżanki
'

Gość gość
Ksiazka kucharska ze zdrowa zywnoscia:)

Gość Angelika_Szczęśliwa
Uważam, że najlepszym prezentem dla mamy będzie kiedy spędzicie razem czas :D W tamtym roku zabrałam mamę do spa i świetnie się razem bawiłyśmy. Postanowiłam, że w tym roku też spędzimy ten dzień razem i wymyślałam sobie że zabiore ją do gabinetu kosmetycznego na jakiś fajny zabieg. Znalazłam taką ciekawą promocję w gabinecie princess academy, że można kupić bon dla mamy i dostaje się15 % zniżki na dowolny zabieg:D Taki wspólny relaks to bardzo fajny sposób na spędzenie czasu ze sobą. Mam nadzieję, że pomogłam ;)