Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam wrobić faceta w dziecko

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, mieszkam u rodziców a rodzice naciskają na mnie bym już albo wyszła za mąż albo urodziła dziecko. Powiedzieli mi że jeśli urodzę dziecko to kupią mi własne mieszkanie.. problem polega na tym że mój facet nie chce dziecka, jest ode mnie o 5 lat młodszy.

Gość gość
powodzenia w nieszczesliwym zyciu z problemami

Gość gość
zapytaj sie rodzicow czy beda cie i twoje dziecko tez utrzymywac bo jak niby ma was utrzymac 20latek?? nawet jesli pracuje to zapewne za male pieniadze... no a oplaty rachunki, dziecko, jedzenie zycie kosztuje jak ci na tto dadza kase starzy to jasne rob dzieciaka i zyj jako samotna matka .. bo musisz brac pod uwage to ze facet cie zostawi (nie chce dziecka i go oszukasz)

Gość gość
jesu 25 lat i dziecko ,,ja w tym wieku zaczelam pierwsza powazna prace i zaczelam zarabiac konkretne pieniadze.... zabawa imprezy, podroze na wszystko bylo mnie stac po co sobie komplikowac zycie

Gość gość
0/10 tępy gimbusie... paszoł won 🖐️

Gość gość
Moi rodzice obiecali mi pomoc przy dziecku zarówno, pod względem finansów i opieki. Moi rodzice są załamani bardziej postawą tamtych ludzi, gdy mój brat był w wieku mojego chłopaka to również naciskali na niego by zrobił dzieciaka jakiejś dziewczynie ale brat nie chciał i nie chce mieć dzieci. Mój tata rozmawiał z tamtymi ludźmi to stwierdził że oni są jacyś nienormalni bo chcą żeby ich syn skończył najpierw studia.

Gość gość
Dziecko to wasza wspólna decyzja Twoja i partnera jak rodzice chcą to niech sobie adoptują.

Gość gość
P**********a jestes ale wnioskujac z postu to po rodzicach to masz

Gość gość
on cię zostawi... wiem co czujesz, też mialam faceta 5 lat mlodszego, nigdy wiecej... poszukaj starszego faceta co mysli powaznie.

Gość gość
ciesz się życiem, a nie w pieluchy pakować, młody chłopak, sam jeszcze nie jest gotów na dziecko, teraz jest czas na studia, pracę. Czy chciałabyś by dziecko miało ojca? Powinna to być wspólna decyzja

Gość gość
Znam taka parkę .Ona 28 a on 18 jak sie chajtali .Są malzenstwem juz pewnie z 15 lat .

Gość gość
jak się kochają, to dlaczego nie, ale decyzja powinna być podjęta razem, dziecko to duże wydatki, a pewnie chłopak nie ma stałej pracy oj nieładnie