Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochedziwnie

Atrakcyjna 20letnia dziewczyna. dziewica?

Polecane posty

Gość trochedziwnie

Czy to normalne? Dziewczyna którą ostatnio poznałem , i tu zaznacze, że jest to mega du.. w sumie to kazdy kumpel mi zazdrosci, że to ze mną 'swiruje' etc ... przyznala , że jest dziewicą? wczesniej dalbym glowe uciąc, że juz miala jakies tam epizody za sobą, a tu taka niespdzianka. co o tym myslec?

Gość gość
jestem w tym samym wieku tez dziewica. Nie uważam to za coś dziwnego widocznie nie chciala tego robic z nikim kogo poznala dotychczas:) jakis problem dla cibie?

a w Twoim świecie ładne dziewczyny są gwałcone? bo w moim każdy sam decyduje o swoim życiu seksualnym.

Gość gość
szkoda jej dla takiego idioty

Gość depresyjnaaaaaaaaaa
no nie jest to dla mnie problem przeciwnie cieszy mnie to, ale troche zastanawia, bo w sumie myslalem, że kazda ładniejsza panna w dzisiejszych czasach juz miala cos tam za sobą,

wydawało mi się, że "mają już tam za sobą" osoby, które tego bardzo potrzebują, a nie te, które wyglądają w określony sposób.

Gość depresyjnaaaaaaaaaa
ok ok, ale sami przyznacie że żyjemy w czasach, gdzie wygląd, seks i cycki są na porządku dziennym i nie ma tu juz w tej chwili żadnego tabu. wiec na pewno wiekszosc facetów mysli podobnie jak zobaczy jakas ładną panne - fajna laska, to ma na pewno powodzenie u innych, czy nie?

skoro chcesz dodać sobie męskośc***isząc, że przecież każdy facet myśli podobnie, albo dodać sobie trendy image mówiąc: żyjemy w czasach... to ok.

Gość goscsddd
chyba nie podłapałes/as tematu albo taka z Cb tępa dzida broken