Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddsdsds

Jeśli facet pisze mi, że porozmawiamy rano

Polecane posty

Gość sddsdsds

Ja nic na to nie odpowiadam, no i on rano się nie odzywa - to ja powinnam, czy po prostu on ma to gdzieś więc nie robić nic?

Gość gość
moim zdaniem to on ma to gdześ, ale nie wiem bo każdy jest inny

Gość gość
wiesz ja też miałam podobnie tzn mam nadal wygląda to tak że on ma w gdzieś żeby odpisać na moje smsy i generalnie to ja też już mam go gdzieś ..... wiesz ktoś mądry napisał takie zdanie ze jeśli mężczynie zależy to zawsz eznajdzie sposób i powód aby zadzwonić spotkac się czy napisac smsa a jeśli nie pisze nie dzwoni to znaczy że ma po prostu nas gdzieś logiczne

Gość sddsdsds
Pewnie tak. Wolałam się upewnić, żeby nie było, że to ja nie zareagowałam więc on też się nie odzywał

Gość gość
Powiem ci, że miałam kiedyś taka sytuacje że facet łaskawie napisał mi smsa dopiero po jakiś dwóch tygodniach milczenia:-(

Gość sddsdsds
Haha :D O czym sobie przypomniał po tych 2 tygodniach?

Gość gość
wiecie co ja rozumiem że nie zawsze mamy czas odpisać sms natychmiast ale to lekkie przegięcie odpisać po 2 tygodniach jak tu któraś z Was napisała moja znajomość z facetem właśnie umiera , bo widzę to jak na dłoni że po prostu na początku pisać chyba 50 sms dziennie odpisywał natychmiast i jakoś miał czas ale ja nie oczekuję ze cały czas miał pisać tyle smsów bo to też przesada ale jak koleś zachowuje się jak idiota że gdy on dzwonił jak nie mogłam odebrać a potem pisze mu 3 smsy a on obrażony nic nie odpisuje dopiero na drugi dzień po południu to proszę uwierzcie ale to jednak odpycha od tego człowieka . Lub jak ja jemu piszę 3 rozbudowane smsy a on jednym słowem odpisuje to ja również uważam że on zlewa sobie tą znajomość . Zresztą nie chodzi tylko o to ale o to co w tych smsach się piszę . Kiedyś były to smsy z uczuciem a teraz są puste , bez uczucia bez emocji . Więc jak widać człowiek ten zmienił zdanie i olał mnie odkochał się a tak pięknie mówił i pisał o miłości .... Ale jak widzicie tacy są właśnie mężczyźni .... nie wiem być może inny towar mu się trafił i uznał że lepszy .. ale skoro tak to wcale nie żałuję że odszedł już teraz ,...w sumie na początku znajomości niż po jakimś czasie .,,,,,,

Gość gość
dziewczyny nie płaczcie za facetami którzy nie zasługują na wsze uczucie ... po co wam ktoś kto was olewa i nie kocha wcale ????

Gość gość
sddsdsds Haha smiech.gif O czym sobie przypomniał po tych 2 tygodniach? xxxxx Miał tupet co nie? napisał takiego zwykłego smsa jakby nigdy nic z zapytaniem co słychać?

Gość gość
ale jaja,cos z tymi chłopami nie tak.Mój tez odezwał sie po dwóch tyg.A najsmieszniejsze w tym było,ze mielismy sie spotkac.W dzien jakies tam dwa esy,wieczorem sie pytam czy spotkanie jutro aktualne bo jakos cały dzien o tym nie napisał ,a tu cisza.Za dwa tyg sie odezwal.Napisał Buziak kochanie.milego dnia.

Gość gość
Coz widocznie nie sa tak "wolni" jak twierdza... inaczej by mieli czas by napisac. Proste.

Gość gość
tak kochana widocznie nie są wolni !!!! to pewne bo inaczej chyba logika podpowiada napisaliby od razu a skoro ktoś do Ciebie pisze po jakimś czasie gdy Ty zadasz pytanie wieczorem a on odpowiada kolejnego dnia po południu to sorry ale był z inna panną / żoną czy też kochanką .. i tyle w temacie . nie dajcie się omamić nie dajcie się ogłupić i nie bądźcie naiwne !!!!! faceci to cwaniacy często kręcą na dwa fronty