Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje za 2 tys. złotych ??

Polecane posty

Gość gość

Ustalilismy z chłopakiem, że w tym roku wyjedziemy gdzieś dalej na wakacje... on chce zrobić tourne szwajcaria - włochy - chorwacja w 2 tyg. a ja nie moge sobie pozwolić na wydatek większy niż 2 tys. złotych.. gadaliśmy, ze może tylko ta chorwacja.. ale czy taka kasa wystrczy ? Wyjazd samochodem.

Gość gość
na samą chorowację wystarczy , ale na turne CH, IT, HR to raczj zapomnij, same paliwo to około 1500zł

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie ? :)

Gość gość
rozumiem, ze on oczekuje, ze pokryjesz polowe kosztow, benzyne rowniez? (jesli tak, to wspolczuje chlopaka)

Gość gość
My już razem jesteśmy tak długo, że dzielimy się kosztami na pół. W przyszłym roku planujemy zaręczyny i slub.. więc to nie taka " wakacyjna miłośc " :)) A sama też się chcę dołożyć..

Gość niesmiala blondynka111
w słowackich tatrach idzie poza zimą zdechnąć z nudów :o

Gość wiktoria741
A nie myśleliście o wakacjach w Polsce? Za 2000 zł możecie zwiedzić prawie całą Polskę:) My w tym roku mamy trasie Poznań-Wrocław-Kraków-Warszawa. W Warszawie chcemy zatrzymać się na dłużej i znaleźliśmy tam fajny hotel w atrakcyjnej cenie na http://www.hotelaramis.pl/ Mąż chce jechać też do Gdańska ale ja się zastanawiam bo mamy tyko 2 tygodnie urlopu a jest co zwiedzać:)