Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka "dieta"to nie za mało kalorii?

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam zabrać się za siebie bo ostatnio trochę sobie odpuściłam po ciąży udało mi się zdrowo zgubić 10 kg i zostało mi jeszcze jakieś 10kg(przytyłam 20kg) ale jakoś skrzydełka opadły i odpuściłam byłam znudzona tym dietowaniem :( i 2kg wróciły niby nie dużo ale przy moim niskim wzroście to widać każde kg przed ciążą ważyłam trochę więcej niż powinnam wg bmi ale jakoś było mi w tej figurze ok.Od dziś zaczęłam no wiec mój jadłospis przewidziany na dziś to rano ćwiczenia 45 minut na orbitreku na śniadanie sejk z kefiru z dodatkiem banana,jabłka,arbuza,na drugie śniadanie 1 kromka ciemnego chleba z żółtym serem ligh i pomidorem, na obiad warzywa gotowane na parze(brokuł ,marchewka,kalafior)z kawałkiem piersi kurczaka i szklanka kefiru na podwieczorek serek homogenizowany z cynamonem na kolacje jajecznica z łososiem z 2 jakiej i pewnie szklanka kefiru i tak mniej więcej by wyglądał mój jadłospis na co najmniej 2 tygodnie z małymi zmianami w menu chciała bym zmniejszyć żołądek aby jeść mniej i stracić na wadze te 15 kg tym bardziej ze za pól roku chciał bym postarać się o 2 bąbla.Co sądzicie uda sie nie jest tego za mało wydaje mi sie że jak bede jeść więcej to nie schudnę....

Gość gość
MOGLAS TO WYPUNKTOWAC, ZLE SIE CZYTA

Gość gość
Jak chcesz mieć dziecko za pół roku to obawiam się, że zaraz po diecie dopadnie Cie w ciąży zwiększony efekt jo-jo. Może lepiej teraz ćwicz i jedz mniej i po prostu zajdź w ciążę i dopiero po niej weź się ostro za siebie.

Gość SylwiaFilkusik
Moim zdaniem teraz przede wszystkim ćwicz i pracuj nad formą, żeby potem prościej było ci wrócić do ćwiczeń