Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JEST MOŻLIWA W MOIM PRZYPADKU CIĄŻA? PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość gość

Dwa tygodnie temu miałam swój pierwszy raz z chlopakiem (o ile tak to można nazwać) do 4maja mialam miesiaczke a stosunek odbyl sie 8 maja. Stosunek? No właśnie.. moj facet wlozyl penisa na ok0,5-1cm (czego w ogóle ni poczułam i nie było również krwi) maksymalnie dwa razy,z czego na początku nie mógł spowodować wzdwodu swojego prącia. Wszystko trwało ok 4minut (nie oceniajcie, lecz doradźcie)! Kiedy mój mężczyzna uznał,że może mieć wytrysk wyszedł ze mnie, lecz był zbyt mało podniecony i po około minucie-półtora, kiedy sobie ''pomógł'' miał wytrysk na mój brzuch. Po wszystkim się wytarłam i poszłam od razu się wykąpać. Dodam,że nie mieliśmy zabezpieczenia,lecz byliśmy zbyt mało podnieceni,aby mogło dojść do przedwczesnego wytrysku..Całej sytuacji nie można nazwać chyba seksem..Byłabym wdzięczna za odpowiedź czy ciąża w takim wypadku jest możliwa..Dodam,że sperma nie spłynęła w okolice warg sromowych i pochwy.

Gość gość
'Mój mężczyzna' :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
Pisałaś juz rano dziewczyno,skoro tak się boisz to przejdź sie do lekarza!

Gość gość
raczej nie jest mozliwa, nie panikuj, i pomysl o zabezpieczeniu skoro chcecie sypiac ze soba, taka moja rada:-)

Gość gość
nie odpowiadajcie jej w sposób ironiczny,bo forum nie na tym polega...tu sie doradza i pomaga osobom ktore maja w czyms problem ABY DOSZLO DO ZAPLODNIENIA POTRZEBNY JEST WYTRYSK W POCHWIE,WIEC BEZ OBAW