Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydalam 209 zl na ubrania i buty

Polecane posty

Gość gość

15zl stanik 11zl 5 par skarpetek 15 koszulka 19 tshirt 10 koszullka 6 koszulka 30 zl bluza 19.90 sweter, 13zl sweterek, 60 zl buty

Tyle kosztowały moje buty, taniej się po prostu nie dało. :O Gdybyś była facetem zapłaciłabyś za to wszystko (poza stanikiem) najmniej 800 zł. :O

Gość gość
toś w życiu ustawiona jak dziewica przy ruskich koszarach

Gość gość
zgadzam się, uważam ze wydałaś bardzo mało, przed wyjazdem z polski buty za 80 zł byly nieciekawej jakosci, a moj mąż jak idzie na zakupy , nie patrzy na ceny

Gość gość
umiem byc oszczedna :) buty kupuje tylko na 1-2 sezony, wiec wiecej szkoda by mi bylo wydac, stanik tani, ale ladny i wygodny, t-shirty takie zwyczajne z nadrukami , ciesze sie,ze mnie nie nawyzywaliscie,ze jestem rozrzutna

Gość gość
jestes mega oszczedna, ale co do jakosci moj stanik kosztuje ok 80 zl, bo inne sa po prostu do niczego po kilku praniach... wiec wyjscia nie mam.

Gość gość
ja zawsze tanie ubrania kupuję w sklepie internetowym SHOCK share&block mają fajne ciuchy młodzieżowe często za połowę ceny tego co w innych sklepach :) http://shock.com.pl/

Gość gość
stanik za 15zł to badziewie, nawet jak się wydaje wygodny. Będziesz miała potem krzywe cycki

Gość gość
Gosciu z 16:17 dzieki!!! :D dzieki Twojemu komentarzowi szczerze sie rozesmialam po raz pierwszy dzisiaj :D :D pisze to bez sarkazmu zeby nie bylo. Dzieki!!! :D