Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewnie jeszcze większość z was nie wie co tu się wczoraj stało...

Polecane posty

Gość gość

No to wam opowiem. Wczoraj zostało tutajj udowodnione, że kobiety zakochują się TYLKO w wyglądzie faceta. Nie ma już tego tematu, ale są tu świadkowie. Jakiś facet dodał zdjęcie modela i 75% kobiet wyznała mu miłość TYLKO na podstawie zdjęcia. Wreszcie zostało udowodnione, że to kobiety są tą płytką płcią. My patrzymy na wygląd, ale nie zakochujemy się tylko w nim.

Gość gość
i pewnie chciales pozdrowic sluchaczy radia Z z urodzin wujka h*jka na ktorych odkryles ten zadziwiajacy fakt? :P, :P, :P

Gość gość
ponad dwa i pół miliarda kobiet się zakochało?:p

A kto tu mówił o miłości? :D Ja tylko pisałam że z wyglądu mi sie podoba i mogłabym siewstępnie umówić...ale to nie miłość :) a jeśli ktoś tak myśli musi być wybitnie głupi i bez poczucia humoru

Gość gość
Nie, facec***atrzą na wygląd, chcą pieprzyć, zwalić, w******* we wszystkie otwory, ale nie żeby się aż zakochać tylko na podstawie wyglądu, bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Ciekawe co na to brokeninside.

Gość gość
tak nawiasem mówiać to ten facet jest dla mnie odrażający. Nienawidze tego typu, chudego brynecika z niebieskimi oczyma rzyg

Gość gość
Nigdy nie miałem tak, żeby zakochać się tylko w wyglądzie kobiety, tylko na podstawie zdjęcia. Zakochałeś się kiedyś w osobie, której nie widziałeś na oczy i nie znasz, nawet nie wiesz jak ma na imię tylko na podstawie foty z neta? To tak jakbym wpisał w google: "za*bista laska" i zakochał się w kobiecie z 1 zdjęcia jakie mi wyskoczy.

Gość gość
ale czemu koles traktujesz cos co zostalo napisane na kafeterii jako jakas prawde objawiona? masz rowno pod kopula?

Gość gość
Zależy mi tylko z zerwaniem z mitem, że my faceci jesteśmy tą płytką płcią, kobiety ciągle chodzą i mają pretensję, że jak facet zobaczy kawałek fajnej d**** to amoku dostaje. Czy to jest sprawiedliwe, że mówią to osoby, które się zakochują w zdjęciu? Bo tam 75% tak napisało, a ja znam kobiety z REALU, które mi gadały, że zakochały się w facecie, gdy 1 raz go zobaczyły z daleka, nawet go nie znając. Noż k***wa, ilu facetów tak robi? Nawet jeśli jakiś się zdarza to to chyba przypadek odosbniony...a tam na dwóch stronach po 20 postów, że to już miłość. No k*88rwa

Gość gość
To czy żal mi d*pę ściska to jest nieistotne. Teraz liczy się dla mnie tylko prawda i chcę tylko by wyszła na jaw. To wszystko. Mam problem z brakiem sprawiedliwości.

Gość gość
na fotce prawie kazda laska ma pod zdjeciami komentarze od facetow typu "zakochalem sie", "kocham cie", "wyjdz za mnie", i co, takie teksty tez myslisz ze nalezy traktowac doslownie i uogolniac na cala meska populacje?

Gość gość
Zresztą Claude przed chwilą potępiałeś hipokryzję, a teraz sam ją przejawiasz, bo chciałeś bym spojrzał sprawiedliwie na problem, że faceci też się na to patrzą. No i spojrzałem przyznaję, a teraz Ty jeśli jesteś sprawiedliwy to powinieneś się kipnąć, że wszyscy na to patrzymy, kobiety bardziej, a o nas się mówi jako o tych płytkich. No masakra.

Gość gość
"na fotce prawie kazda laska ma pod zdjeciami komentarze od facetow typu "zakochalem sie", "kocham cie", "wyjdz za mnie"" Fotka to jest podstawówka i to jest normalne- fakt, że jest tu patologia, ale czy dzieci z podstawówki też no to nie sądzę.

Gość gość
Do tego wiele tych komentarzy jest napisane dla jaj, albo są synonimem: "rooochałbym" no i dobra ok...To normalne, że można chcieć kogoś r*chać tylko na podstawie zdjęcia, ale nie krwa kochać. No daj spokój. Miłość wywołana twarzą... Te kretyyyynki piszą to na poważnie, bo znam z reala takie przypadki, gdzie laski kochały się w facetach, których nie znały, tylko np. zobaczyły z okna. no to jest po*bane.

Gość gość
kobieta ktora patrzy na zdjecie obcego faceta i mowi "zakochalam sie", w domysle oznacza ze jej sie podoba wizualnie, nie bierz wszystkiego tak doslownie

Gość gość
Nie nie oznacza tego. Mogę nawet wkleić historyjkę, którą ostatnio napisała mi znajoma, w której to była na spacerze z psem i zobaczyła z daleka faceta i już wiedziała, że go kocha i jest on tym jedynym, to na takiej zasadzie działa, a nie dla jaj. Dla jaj to piszą to faceci. Tam w temacie nawet kobiety pisały: "szkoda, że mam męża" czyli dla ładnej buźki nawet związek małżeński przestaje się liczyć i to jest dopiero płytkie. Potem te same hipokrytki narzekają, że facet nie zwróci uwagi na przeciętną kobietę.

Gość gość
Widzisz tu masz przykład, gdyby to zdjęcie faceta na podobnym poziomie było wklejone, a komentarze były od kobiet to już do tej pory połowa zdążyłaby napisać, że jest zakochana. Tu jakoś żaden facet nie napisał, ale pewnie zaraz kobiety zaczną się podszywać...Nie mogę wkleić linka, ale ten temat jest teraz na górze i tam jest: "ciało do oceny, fota"

Gość gość
staszek jesteś kretynem, przegrałeś i widać po ostatnim, że nie masz argumentów, a teraz won...

Tu jakoś żaden facet nie napisał, ale pewnie zaraz kobiety zaczną się podszywać...Nie mogę wkleić linka, ale ten temat jest teraz na górze i tam jest: "ciało do oceny, fota" x BO TO FORUM DLA KOBIET, myślisz ile tu facetów ha ha

Gość gość
ale są i się wpisali, żaden nie napisał, że kocha.

Gość gość
wczoraj na Billboard Awords był hologram Michaela Jacksona do piosenki "Slave to the rythm" z nowej płyty Xescape ale wy mieszkacie na wsi więc nie wiecie, sprawdźcie na youtube, czad

Gość gość
Ja p*****le. A ja na podstawie kafeterii udowodnię, że stała Plancka jest większa, a kosmos mierzy zaledwie osiemset tysięcy parseków.