Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse schudnac jesli co dzien musze

Polecane posty

Gość gość

jesc kolacje z rodzina? takie typu kotlet z ziemniakami, ryz z warzywami i miesem, jakas pieczen, ryba smazona z frytkami, makarony itd,,, zazwyczaj kolo 6-8 wieczorem, nie moge opuscic/ jesc wczesniej, moge jedynie nakladac sobie mniej. Podczas dnia jem owsianke, domowe salatki z rzodkiewki/ogorka/pomidorow /jajka na twardo, jajecznice na masle, pije domowy sok z selera i pomaranczy, ew. serek wiejski lub jogurt z otrebami i muesli....ale kolacje musze jesc normalnie i nie moge odmowic. Probuje od tygodnia , schudlam pol kg :O

Gość gość
wyrodna córko! nie tak byłaś wychowana, chleba rodzinnego się nie wyrzeka!!!!!!

Gość gość
ale ja sie nie wyrzekam, co sie pienisz? :O

Gość gość
już dobrze, jedz, jedz, chudzinko, kiedyś będziesz wspominać, jak ci tu dobrze było

Gość wróżka Anussa
niedawno kupiłam czarodziejską kulę, chciałabym ci powróżyć, dla testu za darmo widzę stół, rodzinę, mężczyzna z wąsami, imperator nakłada duże porcje, jego brzuch zasłania cały obraz dalej kobieta, chyba jest w średnim wieku mężczyzna ją chwali, ona mówi coś z pełnymi ustami obraz drży, to kroki najmłodszej, jest zadąsana, unosi się od niej negatywna aura, ma małe dłonie siada zachmurzona przy stole, nie odzywa się z trwogą obserwuje pełne jedzenia tace głowa rodziny pochłania, syci się, patrzy się na córkę patrzy na jej ciało, później wymienia perwersyjne spojrzenia z kobietą w średnim wieku, ona mu ulega musi ulec i córka, nie widzę kto nakłada cała energia kuli skupia się na widelcu, ogromna panika, aż się rumieni nieubłaganie zapełnia talerz córka krzyczy: za dużo! dalej energię się kumulują, w końcu ulega coraz większa mgła, ale dostrzegam o czym myśli córka, widzę młodzieńczą twarz i coraz więcej napięć. to wszystko.

Gość gość
waze 66 kg przy 170 cm wzrostu, chce zrzucic z 5-8 kg, ale rodzina twierdzi,ze wygladam zdrowo i normalnie i przesadzam

Gość wróżka Anussa
5-8kg to moja kupa waży

Gość wróżka Anussa
PODSZYW napisz proszę, jak oceniasz moją wizję

Gość gość
To brzmi jak obiad a nie kolacja... chyba mylicie kolejność dan :p

Gość wróżka Anussa
słuchaj ta kula naprawdę nie była droga, więc nie będzie mi przykro jeżeli to co napisałam okaże się stekiem z wyjątkowo żylastego mięsa;)

Gość wróżka Anussa
dobra niemro, zaraz poleci klątwa, pierwsza delikatna, jeżeli jesteś gruboskórna to nawet nie poczujesz, ale nie graj mi na nerwach

Gość wróżka Anussa
no to za to nieodpisywanie, zadbam by na twoim talerzu nigdy nie zabrakło sosu i pyrów...

Gość gość
Nakładają sobie malutką porcje i będzie dobrze ... I dobrze było by jak byś poinformowała wszystkich że jesteś na diecie ... Faktycznie takie wieczóre oobrzezanie się nie sprzyja chudnieciu ale jeżeli zostanie zachowany umiar i nie pojdziesz zaraz po kolacji spać to będzie dobrze

Gość gość
Po kolacji poćwicz lub pobiegaj

Gość gość
do 04:37 gość no niestety, obiadu wspolnie nie jadamy ale jak po calym dniu wszyscy sie schodza po pracy/szkole, to siadamy razem do stolu i zawsze jemy cos cieplego... wlasnie sprobuje nalozyc sobie mniej, a po kolacji isc na spacer co do wrozki , no cos, ladny poemat..

Gość gość
schudniesz, po prostu jedz małe/ umiarkowane porcje. takie jedzenie wcale nie jest takie niezdrowe- lepszy taki domowy obiad w umiarkowanej ilości niż jakieś wymysły w stylu jogurtów 0% zamiast normalnych posiłków. przynajmniej metabolizm nie wariuje. nie bój się sjeść dużej porcji mięsa czy ryby, za to oszczędnie z pyrami do tego i będzie git

Witam! Może warto zachęcić rodzinę do zdrowszego jedzenia i przede wszystkim zmiany pory jedzenia. Aby pozbyć się zbędnych kilogramów musisz stworzyć tak zwany deficyt kalorii w swoim organizmie. Warto też pamiętać o regularnych ćwiczeniach (siłownia, bieganie, spacery). Pamiętaj również o odpowiednim nawodnieniu organizmu; możesz np. dodać do wody produkt Aqua Slim, który dodatkowo pobudzi Twój metabolizm i pomoże Ci zgubić zbędne kilogramy. W razie pytań służę swoją pomocą. Agnieszka Domańska _________________ Online Ekspert marki Aqua Slim.pl