Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Prawiki, wychodzicie podrywać dzisiaj?

Polecane posty

Gość LoOoOser

Pogoda idealna. Ja się chyba przejadę i mam nadzieję wykonam kilka podejść.

Gość gość
chyba to sie stolek jak ma jedno nozke upilowano pozdrawiam orly i sokoly :classic_cool:

Właśnie wróciłem. Kompletnie nie miałem do kogo zagadać. Jak już widziałem jakąś sensowną dziewczynę to ona szła chodnikiem, a ja jechałem tramwajem. Masakra!

No ja wiem, raczej mało teraz odpowiednich celów. Ale dzisiaj po południu już dużo chodził nie będę.

Ja nie idę na podryw bo mi się nie chce A do poruszania się i do jeżdżenia do dziewczyny potrzebuje jakiś pojazd nie rower :D i chyba sobie niebawem kupię jakiś używany motorower markowy ! ale w świetle prawa motocykl ponieważ będzie wyciągał więcej niż 45km puki co mam na oku aprilia classic 50 :classic_cool:

🖐️ E, no to porządny sprzęt. Podobno nawet małe motory mają być bez prawa jazdy, jest taki pomysł.

A co myślisz o tym aprilia rs 50 V-max 95km Też 50ccm fajnie wygląda Stać mnie na tą starszą wersje z lampą na środku Rocznik od 2000 do 2005

Porządny sprzęt, dziewczyny będą piszczały. Tylko żebyś w dobrym stanie kupił.

Tak powinien być w dobrym stanie ponieważ kupuję go z takiego bardziej komisu ale nówki motorowery też mają ale chińskie i ich nie chce !!! Oni tam sprowadzają motory/motorowery jakie się chce . A kupuję dlatego od nich tylko nie od właściciela bo nie wszystkie te motorowery można u mnie tu zdobyć a jak w necie jest jakaś fajna oferta to zazwyczaj jest z krańca Polski i jest problem z sprowadzeniem go do mnie Postawiłem im limit do 4500zł O to jest moja lista i z tego mają mi coś załatwić aprilia red rose 50 aprilia classic 50 gilera eaglet 50 aprilia rs 50

No to powinni coś fajnego załatwić. We Włoszech pełno ludzi na nich jeździ.

Looooser No tak A chińskich nie kupuję bo ponoć one się co po chwilę psują a ich silniki to masakra !!! są bardzo słabe !!! Zobacz tego " zipp pro 50 cena 4500zł"chińska kupa :D jakości np plastików tutaj jest bardzo słaba tak jak cała reszta Plastiki pękają Rama z czasem też niektórym pękła i bez to było można się zabić podczas jazdy !!!

Gość Taki_jeden_964
Nie, prawdziwy prawik nie podrywa.