Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemiła przygoda w drodze pracy. Co teraz zrobic ?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj spotkała mnie bardzo nieprzyjemna przygoda... Rano na śniadanie jadłam śledzie w śmietanie. Zapomniałam o tym i idąc na przystanek napiłam się soku jabłkowego. Po 10 minutach jazdy autobusem mnie wzięło... Po prostu tak rzadka biegunka, że nie mogłam jej powstrzymać... Sporo się ulało, po autobusie rozszedł się ten fetor... Co za wstyd, ludzie się patrzyli i odsuwali... Gdy wysiadłam zautobusu poszłam do toalety w metrze, żeby zdjąć i wyrzucić te brudne majtki i powycierać się papierem toaletowym, na szczęście nie było śladów na spódnicy, bo miałam na sobie rajstopy, które też musiałam wyrzucić. Kupiłam nowe majtki w pasażu, poszłam je założyć do toalety. Wsiadłam do metra i... znowu bulgotanie w środku. Po prostu niekontrolowany wyciek kału. Obleśny odór, ale tym razem ludzie, na szczęście, nie wiedzieli kto popuścił. Wysiadłam na stacji przy mojej firmie, poszłam do toalety w podziemiu zdjąć majtki... Zostałam w samej spódnicy bez majtek. Jak szłam od stacji do pracy, to przewiało mnie od dołu... Chyba nabawiłam się zapalenia pęcherza. Najgorsze było na koniec... Wychodziliśmy z kolegą i koleżankami z pracy, drzwi automatyczne się otworzyły i nagły podmuch wiatru podniósł moją spódnicę do góry... Wszyscy widzieli moje intymne miejsca... Co za wstyd, chyba muszę zwolnić się z pracy...

Gość Marasz
masz nauczkę na przyszłość, po skonsumowaniu śledzi w śmietanie NIGDY nie zakładaj majtek pod spódnicą

Gość gość
Przypuszczam że jesteś z Warszawy. Takie historie to tylko tam.

Gość gość
wsiadła do metra, jeśli w Polsce to gdzie indziej?

Gość gość
tak jestem z Warszawy

Gość gość
Moim zdaniem nie powinna się zwalniać. Skoro widzieli ją bez niczego pod spódnicą, to przynajmniej będzie miała opinię kobiety wyzwolonej, czyli na czasie. Musi tylko pamiętać żeby już zawsze chodzić bez niczego pod spódnicą, i najlepiej w miniówce.

Gość gość
Wiesz, na miejscu Twoich kolegów nie miałbym nic przeciwko żeby zobaczyć Cię bez bielizny, jednocześnie jeśli mają trochę kultury nigdy do tego nie nawiążą, a przynajmniej nie w sposób obraźliwy. A w autobusie/metrze i tak nikt Cię nie zna

Gość gość
Eeee tam przesadzasz. Z kupą faktycznie głupio ale z drzwiami to już inna bajka. Kolega na pewno był zachwycony i wiesz mi, że teraz będzie na ciebie inaczej patrzeć i na pewno co chwilę wspomina sobie ten moment :)

Gość Marasz
a kolega sobie pomyślał , gorrąąca i nowoczesna kobieta

Gość gość
co to za pomysł żeby jeść śledzie w śmietanie na śniadanie, oblecha

Gość gość
Mężczyźni, podobnie jak biseksualne kobiety i lesbijski, bardzo lubią kobiety które nie noszą niczego pod spódnicą / spodniami. Oczywiście musisz mieć elegancko przystrzyżony paseczek na wzgórku łonowym.

Gość gość
prowo jak nic

Gość gość
3/10 bo lykacie pelikany

Gość gość
prowo, a ty masz oblesna fantazje

Gość gość
Kopjuja tłuki stare tematy, nawet nowego wymyślić nie umieją. Głupolu !!! Słabeeeee !!! -1/ 10

Gość gość
10/10