Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej kobiety, jakie perfumy męskie lubicie?

Polecane posty

Gość gość

jaki to ma być zapach i nazwa? czy o zapachu oceanu jak davidoff cool water, czy może jak najbardziej owocowy, cytrusowy, kwiatowy? Albo może taki męski jak woda kolońska, po goleniu? wolicie sportowe zapachy czy takie eleganckie, "staromodne"?

Gość gość
Lalique Equus, nieodmiennie od paru lat, jak dla mnie jest unikalny :)

Gość gość
a co to za zapach? pierwszy raz słyszę. Kupię próbkę może, choć mogliby się lepiej promować, skoro mają dobry zapach.

Gość gość
Poczytaj np. na Wizażu czy Fragrantica, ja ni czorta nie umiem pisać o perfumach, a tym bardziej o tym zapachu, bo on jest naprawdę ciekawy i skomplikowany :) : www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19176

Gość gość
czyli taki drzewny zapach ma ten Lalique?

Gość gość
hugo boss energise (ale tylko dla młodych mężczyzn) lub truth calvin klein men

Gość gość
boss i klein wydają się mieć wszystkie identyczne zapachy, takie masowe, coś lepszy adidas. Nie próbowałem ich i wiem, że to dobre marki i potrafią zrobić coś dobrego, ale czy to nie jest taki uniwersalny zapach z cytrusem jako głównym zapachem? Nie pachną po prostu jak lepszy żel pod prysznic te wszystkie kleiny i bossy?

Gość gość
Tak, drzewny w swojej bazie, ale zupełnie inaczej niż np. Hermes Terre (które też lubię, ale nie aż tak mocno ani wiernie).

Gość gość
oho,d***** chce kupic kochnkowi

Gość gość
jeśli to jest coś podobnego do YSL Kouros, które właśnie kończę, to nie chcę tego widzieć nawet :) Jak to jest sam drzewny zapach bez żadnych owocowych dodatków, czy orzeźwiających części, jakim właśnie jest ysl kouros to nie dziwi, że jest jakiś niszowy i nie znany szerzej.

Gość gość
Nie, absolutnie nie jak Kouros! Tego mój TŻ miał próbkę i wywaliliśmy po jednym przetestowaniu. Ja ten zapach widziałabym na moim dziadku a nie na partnerze :D

Gość gość
O, tu chyba najlepiej sobie orientację wyrobisz, jest z rozbiciem na wszystkie nuty: www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-Pour-Homme-Equus-2683.html

Gość gość
perfumy mojego męża, czyli Paris Avenue Kuguru Men <3

Gość gość
a Opium YSL for men podoba się? takie mogą być?

Gość gość
Opium jest męski bardzo. Korzenny, ostry mmm można się zakochać. Kupiłam go dla mojego męża na urodziny przez stronę galeriazapachow.pl. Koleżanka mi tą stronę poleciła i jestem mega zadowolona.

Gość gość
Tak Opium jest bardzo męski, sexowny. Kupuję dla mojego męża przez stronę galeriazapachow.pl. Perfumy tam są mega trwałe no i nie muszę dużo wydawać tak.

Gość gość
Jimmy choo man

Gość gość
Ja tam lubię perfumy z jakimś smaczkiem, pazurkiem. Chanel Egoiste Platinum, Czerwona Lacoste, Amen TM też nie pogardze ;) wiecie o co mi chodzi, nie? No a jako że nie mogę zdecydować się na jedne, to kupuję chłopakowi wszystkie trzy na goia.pl i oboje jesteśmy mega zadowoleni :D

Gość gość
Ten stary czarny oryginalny Adidas. Niezmiennie od 30 lat uwielbiam go zwłaszcza na swoim mężu ;).

Gość gość
Miało być od 20 lat nie 30! Literówka.