Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikawww

co sądzicie o zachowaniu koleżanki

Polecane posty

Gość monikawww

witam. Mam pytanie spróbojcie ocenić zachowanie moje koleżanki można powiedzieć dobrej koleżanki. Np ona zauważyłam że często mi dogryza w dziwny sposob. Bo ona mówi zawsze na odwrót niż moje inne koleżanki np ja mam grube długie włosy i dziewczyny zawsze mi mówią że takie ładne chciałaby mieć tak. A ona zawsze powie na przekór ja to bym nie chciała mieć takich grubych włosów Bo sam problem z takimi włosami. Brwi moje też jej nie pasują bo nie maja takiego luku jaki ona by chciała a jak dla mnie są ok. Następna sprawa jest pewna celebrytka podobna do mnie zresztą nie jedną osóba mi o tym mówiła. To ona oczywiście jak ja widzi w telewizji to musi mówić jaka ona brzydka. Że jej to się wcale nie podoba. No i generalnie ja mieszkam w bloku w mieście ona na wsi i oczywiście dla niej mieszkanie w bloku jest nie dobre że sama patologia mieszka jak to okreslila i próżniaki. No i co myślicie o takim zachowaniu ?

Gość gość
Ja tam czasem lubię podogryzać jak kogoś lubię, tzn. pozwalam sobie tylko przy takich ludziach. Chociaż bardziej mi wygląda na to, że koleżanka nieco zazdrosna i chciałaby być lepsza.

Gość monikawww
no akurat ona nie należy do osób który dogryzaja w sposob nie groźny żartobliwy bo akurat takie dogryzanie to mam od innej koleżanki ale wiem że sobie żartuje. A tą mówi to co myśli niestety. I już sama nie wiem.