Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleksy utrudniają mi relacje damsko męskie pPOMOCY

Polecane posty

Gość gość

zawsze jak podoba mi się jakiś facet to myśle sobie, że i tak mnie nie zechce, nawet jeśli sie spotykamy, bo mogłby mieć ładniejszą/szczuplejsza/fajniejszą niż ja. Jak mam zmienić to myślenie? Patrze czasem na jego zdjęcia z innymi kobietami i każda ładniejsza ode mnie i myśle sobie, że i tak nie mam szans.

Ty na pewno też masz w sobie coś pięknego, co nadrabia resztę. Znam niską, puszystą dziewczynę, która mimo swojej tuszy uchodzi za piękność, przez wgląd na jej zielone, kocie oczy,które umie podkreślić odpowiednim makijażem. Spójrz w lustro, skup się na swoich atutach i podkreślaj je. Jeżeli sama nie uwierzysz w swoją atrakcyjność, to innym też będzie ciężko to zrobić. Otwórz się, lgnij do ludzi, bądź ciepła i energiczna. Będzie ci dużo łatwiej przyciągać do siebie mężczyzn. W wielu przypadkach faceci wybierają otwarte,sympatyczne dziewczyny, nawet jeśli mają do wyboru te ładne, ale gburowate, niedostępne, księżniczki

Gość gość
dzięki za miłe słowa. moim błędem jest to, że cały czas sie porównuję do innych, ale nie potrafie przestać...

Gość gość
Opisz siebie jesli mozesz.

Gość gość
a po co mam opisywać?

To normalne,że się porównujesz, ale ważne jest,żebyś przestała czuć się gorsza z tego powodu. Kiedy widzę jakąś piękną kobietę, w duchu doceniam jej urodę, ale pamiętam że to nie wszystko. Może ta piękność, której wiele osób zazdrości, nie ma najlepszego życia i oddałaby całą swoją urodę, żeby mieć coś, co spotkało ciebie? Jest wiele pięknych kobiet, którym nie układa się z mężczyznami, i jeszcze więcej mężczyzn, którzy nie są szczęśliwi w związkach ze swoimi atrakcyjnymi partnerkami. Dbaj o siebie, uśmiechaj się często. Myślę,że każdy facet prędzej zwróci uwagę na przyjaźnie nastawioną kobietę, niż nadąsaną królewnę, której wzrok mowi ''nawet nie podchodź !''

Gość gość
dziekuje ze chce ci sie odpisywac****iszesz tak, że dodajesz otuchy :)

Od tego tu jestem :-) Głowa do góry kochana. Nikt nie jest przecież idealny. A przy okazji, porozpieszczaj się trochę, koniecznie ! Weź długą kąpiel w pachnącym płynie, wsmaruj w ciało balsam, pomaluj paznokcie. Poczujesz się lepiej :-)

Gość Sebastianooooo
Hej Wiesz co ? Bylem z ładną dziewczyna i powiem Ci ze jeśli ma charakter do pupy to nic z tego.Jest takie powiedzenie , ze z "Ładnej misy się nie najesz" i jeżeli nie ma charakteru fajnego to jest to prawda w 100% przynajmniej dla mnie ;)

Gość gość
trochę to pocieszające, że uroda to jednak nie wszystko. w sumie facet o którym teraz myślę sam spotykał się z ładną dziewczyną, ale miała słaby charakter i robiła mu jazdy więc ją rzucił. to, że poprzednią olał własnie dla tej ładnej to już inna historia.....

Gość gość
Mam 164cm, 73kg, ladna buzie, duze oczy, duzy: biust, tylek i..... Brzuch

No i wyszło szydło z worka, kogoś konkretnego masz na oku ;-) Trzymam za ciebie kciuki, ale nie ograniczaj się i swojej wizji szczęścia wyłącznie do tego faceta. Może on też nie jest taki wspaniały, i nie byłoby ci z nim dobrze. Klasyczna sytuacja z wielu filmów : kobieta wzdycha do przystojniaka, jej ideału. On okazuje się dupkiem, a bohaterka znajduje szczęście u mężczyzny, którego wcześniej nawet nie brała pod uwagę.

Gość gość
20:38 podszyw......... dzieki za pocieszenie. ale w sumie historia powtarza sie z kazdym kolesiem, wiec nie ma zanczenia czy to ten konkretny czy nie...

Gość gość
a filmow to ja nie biorę nigdy na powaznie ;)

Racja, ale coś w nich jest. Która z nas nie wzdychała kiedyś (chociażby w czasach szkolnych) do przystojniaka, którego nawet dobrze nie znałyśmy? ;-) Uśmiechaj się często, bądź otwarta i dobra dla każdego spotkanego człowieka, przystojniaka czy przeciętniaka :) Wierzę, że ułoży ci się w sprawach damsko-męskich, jeśli tylko zaczniesz w siebie wierzyć i cieszyć się z tego kim jesteś i jak wyglądasz.

Gość Sebastianooooo
Jest jeszcze jedno.Szaleje sie przykladowo za brunetkami , a wychodzi za szatynke czy rudą ;)