Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_Bożenka

Szukam żony dla swojego 30 letniego syna prawiczka

Polecane posty

Gość Mama_Bożenka

Syn jest bardzo nieśmiały i nigdy nie miał dziewczyny w zasadzie jest odemnie uzależniony i troche go nauczyłam umie prać, sprzątać, gotować. Syn pracuje, ale ma nieregularne zarobki czasem zarobi 2 tyś czasem 6 tyś na miesiąc, ma swój samochód. Do tej pory mieszka ze mną, ale oferuje na start partnerce i synowi kupno mieszkania, aby sie usamodzielnił wkońcu. Syn nie jest brzydki ma jakieś 180cm wzrostu i jest dosyć szczupły niestety łysieje troche na czubku głowy. Najgorszą wadą jest to, że jest bardzo nieśmiały i nie ma żadnych znajomych i kolegów, nie miał nigdy dziewczyny, ani nawet żadnej koleżanki. Proszę zostawiać tutaj swoje kandydatury wraz z mailem, oczekiwałabym Panny w wieku 20-30 lat bezdzietnej, żeby była przeciętna z wyglądu i towarzyska, miła, aby troche rozruszała mojego synka. pozdrawiam zmartwiona mama.

Gość Mama_Bożenk
aha zapomniałam dodać, że musi miec co najmniej maturę, posiadac prawo jazdy kat.B i znac przynajmniej 1 jezyk obcy, obsługe komputera (Office, Windows, Auto Cad) oraz być dyspozycyjna i bezpruderyjna ;)

Gość Mama_Bożenka
jestem zaskoczona tak małym odzewem kobiety co z wami ?

Gość gość
a jaką ma paukę ?

Gość Mama_Bożenka
o ni ewiem dawno nie widziałam w zasadzie jak był mały zresztą jakie to ma znaczenie może jakieś poważniejsze pytania ?

Gość gość
dlaczego sam nie szuka partnerki?

Gość Mama_Bożenka
jest bardzo nieśmiały nie wiem nie imprezuje nie ma kolegów koleżanek, całe dnie albo pracuje albo coś robi przy aucie albo na komputerze. Ma tylko jednego kolege i sobie tam często majstrują przy aucie i potem jeźdzą na wyścigi na 1/4 mili, a tak to nie zna nikogo nie pije i nie pali, naprawdę porządny z niego chłopak.

Gość gość
a on w ogóle chce kogoś mieć? trudno żeby kobiety się same narzucały.

Gość Mama_Bożenka
wydaje mi się, że dla niego idealną kobietą byłaby jakaś domatorka romantyczka, on jest bardzo uczuciowy i wrażliwy taka troche z niego ciapa, ale naprawdę jest dobrym człowiekiem i ma dobre serce nigdy nic złego nie zrobił nawet nie przeklnął, regularnie chodzi do kościoła sie modlić i jest wierzący.

Gość gość
prawiczku wymyśl cos lepszego 2/10

Gość Mama_Bożenka
Kładę sie spać jutro tutaj zajrzę liczę na jakieś sensowne odpowiedzi i najlepiej kontakt mailowy z krótkim opisem.

Gość gość
idz spać dziecko bo jutro do szkoły

Gość gość
Szukam kogoś na seksik przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://www.seksik-telefon24.pl/

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Ewelinka, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sex-rozmowy.pl/ewelina_sex_telefon.html jestem młoda sexowna zgrabna i bardzo ładna nastolatka pobudzę cię tak byś przy moim glosie mógł osiągnąć orgazm, wszystkie tematy do rozmowy , na co masz ochotę zadzwon i przekonaj się jaka jestem dobra ;)