Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

League of Legends

Polecane posty

Gość gość

witam, ktos gra? Jezeli nie to bardzo polecam dla tych ktorzy po pracy/szkole nie mają co robic ;) i nie tylko

Gość gość
Grałem przez 2 lata i już mi wystarczy :classic_cool:

Gość player97
(autor) Ja juz rowny rok, gra sie dobrze rozbudowala no i te rozgrywki lcs itp super rzecz

Gość gość
Ja skończyłem grać po season 3. Wbiłem diaxa V na rankedach i rzuciłem to w p**du. Może kiedyś sprzedam konto, bo mam tam ponad 100 postaci i ze 30 skinów, w tym pulsefire ezreala.

Gość player97
ja nigdy nie sprzedam konta mam ok 90 postaci i z 20 skinow, nie dostane nawet połowe tej kasy co sam włozyłem a po za tym gra mi sie podoba nadal

Gość gość
skur....ska gra. Mój syn zawalił przez nią 4 klase techn. Jest uzależnony i nic do niego nie trafia :( Nigdy nic nie osiągnie w niej,a gra dalej...

Gość player97
w 99% gra nic sie nie osiągnie nie robiąc tego zawodowo, to prawda gra uzaleznia ;/

Gość gość
tylko do niego nic nie dochodzi....koledzy zdali mature, beda zdawac egzamin zawodowy,a on jeden z calej klasy ma dwie poprawki w sierpniu. Ani matury ani zawodu :( Nie wychodzi z domu, wstaje rano i od razu do kompa i w LoLa...Syf w pokoju, zadne argumenty nie trafiaja do niego. Siedze i placze.... Sorry,ze sie tu uzalam

Gość 123gosc456
robie to samo tylko ze w szkole sobie radze, zawsze jest pewnie problem gdy pani go o cos prosi a on odpowada „musze skonczyc rundę”

Gość player97
trzeba cos od niego wymagac skoro ma te 20 lat, albo niech zarabia na siebie gdy nie chce sie uczyc

Gość WyLoLowana
trudno...doigrał się. Obiadów nie gotuję mu, zakupy też byle jakie..niech teraz go żywią koledzy z którymi gra :/ Jest dorosły, jego życie..ja go utrzymywać nie będę już. Smutne jest to,że świata nie widzi poza grą...lato czy zima..nieważne...te pajace na montorze ważnejsze...

Gość player97
trzeba znalezc złoty srodek ;)

Gość WyLoLowana
Jedzie do ojca do UK do pracy na wakacje. Wróci do domu na poprawki i co dalej? Jak je zda, pewnie nic robić nie będzie, bo zawodu nie ma, ledwie ukończona średnia szkoła...Jemu nic nie trzeba...byle coś zjeść i net...Nie mam sił, nie umiem dotrzeć do niego..po prostu brak mi sił, Nie będę się przecież szarpać z dorosłym facetem wyższym ode mnie o głowę

Gość gość
up

Gość gość
Mamy dla ciebie darmowe kody do Gry League of Legends. http://j.gs/8764219/darmowekody/ Wylosować można skin lub riot points. Każdy, kto weźmie udział w losowaniu i nie wygra nagrody, dostanie nagrodę pocieszenia w postaci kilku riot points. Losować można jedynie raz dziennie. Żadnej rejestracji, żadnego podawania numeru telefonu.

Gość gość
Chcesz zdobyć SKINY do League of Legends ? Czy też RP zdobyć ? W linku poniżej możesz: http://lolrp.pl/54474