Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci OGLADAJA SIE NA ULICY ZA LADNYMI KOBIETAMI SZCZERZE PISZCIE

Polecane posty

Gość gość

bo ja mam dosc.. ile razu idzie sliczna laska a takich pelno w krakowie na kazdym kroku to widze jak mój patrzy na nie..i udaje ze nie a ja i tak to widze..ech

Gość prawictwo pospolite 143
tak ,ale nie zimą

Nie, normalni faceci nie oglądają się za innymi dziewczynami idąc ze swoją kobietą. :O Natomiast jeśli idziemy sami, robi to w dyskretny sposób.:classic_cool:

Gość gość
mój ogląda się gdy mówię ale zgrabna laska, wtedy sprawdza a ja się śmieję

Gość gość
mój gapi się tylko na laski w lateksowych spodniach, leginsach itp. zawsze się śmieję gdy zobaczę jakąś i on wtedy udaje że się nie gapi ....a ja mówię zobacz tę laskę....a on widziałem :-) oboje się z tego śmiejemy no ale ja mam dystans do siebie a on nie gapi się ostentacyjnie i nie komentuje, u niego to raczej fetysz więc chodzi o spodnie a nie laskę

tak, ogląda się, ale nie przy mnie. za to niejeden raz się zdarzyło, że jakiejś ładnej pani koło siadlo i zmieniał je w upale, mimo, że gdzieś tam jechaliśmy, pomogł siatki nieść (ja miałam tylko torebk na szczęście) itp itd. ALe on dla każdego uczynny, a ja się nie spinam, daje mi odczuć , że jestem jedyna i najcudowniejsza:)

Gość gość
No niestety w Krakowie jest mnóstwo wymuskanych lasek. Też mam kompleksy jak na nie patrzę :P ale za to są strasznie chude i często płaskie, a ja jakieś piersi mam, i też jestem całkiem szczupła

Gość gość
chude sa strasznie..krakow to najpiekniejsze kobiety

Gość gość
jasne, kazdy sie oglada, ja tak samo jak i moj facet ( chyba), ale nie jak jestesmy razem, na Boga ! To brak szacunku do drugiej osoby, przeciez to przykre jak idziesz ze swoim partnerem a on patrzy sie na czyjąś d**ę, a ja na przystojniaka, albo na jego wyrozniajace sie przyrodzenie. Mieszkam w Krakowie i jestem urodzoną krakowianką i jakos nie widzialam tych ladnych dziewczyn :)

Gość gość
wiekszosc kobiet mieszkajacych w Krakowie to wiejskie dziewczyny, od razu widac

pewnie spoglada ale tak zebym sie nie pokapowala ;) ja za to wale wzrokiem kazda fajna damska pupcie :d i komentuje :D sama mowie mu cos w stylu, patrz na ten tylek! patrz na te piersi! na plazy jak cycate lataja, tez mowie cos w stylu o cycki! - taka juz jestem

Gość gość
z tego za zauważyłam mój ogląda się tylko za fajnymi samochodami. Nigdy nie zauważyłam, że ogląda się za kobietami. Prędzej ja się obejrzę :)

Gość gość
bo spogląda jak Ciebie nie ma

Gość gość
00 08 może i ogląda się gdy mnie nie ma. Skąd mam to wiedzieć, to chyba logiczne.