Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba i brzydka. Waże ponad 80 kg. Rzadko wychodze z domu...

Polecane posty

Gość gość

dlatego rzadko widujecie takie potwory na ulicy, a jak juz zobaczycie to jestesmy sensacją waze 84 kg przy wzroscie 165cm, dwa lata temu wazylam 96kg jestem na diecie takiej prawdziwej, ruszam sie i od stycznia spadlo 6 kg, to duzo moim zdaniem

Gość gość
lubię seks z takimi poczwarami ale na nic więcej nie licz

Gość gość
Patrza się bo każdemu łatwiej kogos wytykac palcami,niz spojrzec na siebie.

Gość gość
Ty zawsze możesz schudnąć, a jak ktoś ma brzydką twarz to niewiele zdziała... no chyba,że operacja plastyczna za 100 tys. ale kto ma takie fundusze ,żeby sobie pozwolić...

hej, mi się przytyło, właśnie weszłam na wagę. :/ Jestem co prawda wyższa i ważę te 5kg mniej, ale to i tak nie to. Chciałabym się pozbyć brzuszka i boczków, które wylewają się ze spodni... To, że schudłaś powinno Cię motywować! To duże osiągnięcie :) A zdrowy tryb życia jak najbardziej sprzyja temu, byś zbliżyła się do upragnionego ideału. Tylko nie przesadzaj - szczapy nie są seksi :) A wy reszta: jesteście obleśni i godni pożałowania. :/ A rysy twarzy zmieniają się wraz ze spadkiem/wzrostem wagi, tak że ktoś, kto ważył 120kg a teraz waży 60 może okazać się piękną osobą, której wcześniej tak nie postrzegano. ;-) Wspieram Cię kochana i trzymam kciuki ;-) Jesteś silną kobietką! Dasz radę osiągnąć swoje cele!

Gość gość
bo rysy twarzy sie zmieniają wraz z wagą, jako dziecko byłam szczypiorek, wychudzona, ale kazdy sie mną zachwycal ze taka szczupla, ze modelka bede :D haha spasłam się w gimnazjum, potem w liceum jeszcze bardziej, to nie wynik choroby ale klopotow rodzinnych, niskiej samooceny, lenistwa. Gdy bylam gruba wygladalam okropnie, geba jak donica, dupa jak szafa, teraz gdy schudlam dawni znajomi ze szkoly mnie nie poznają ;)

ja jestem ładna i tez mi wszyscy dokuczają... Ludzie zawsze będą dokuczać i lansować się na tle innych. Musisz zbudowac własne zycie na innych podstawach niż uprzejmość obcych ludzi, bo tej juz nie ma. i nie będzie, teraz rządzi kasa, jakbys miała kartę bezlimitu to i z 100kg nadwagi wszyscy by ci się podlizywali, a z debetem to i miss jest niczym :( sorry taki mamy klimat.

Gość monicaaaaaaaaaa
ja np właśnie jak jestem chuda to jestem ładna na twarzy ( znowu często mi ludzie mówią ,ze powinnam przytyć ,ale przyzwyczaiłam się) ,a za to jak przytyje chocby ze 3 kg to buzia robi mi się pyzata, nawet mam mniejsze powodzenie i widzę ,że wyglądam gorzej... Dlatego ciągle praktycznie staram się trzymać wagę 47, 48 kg przy moich 160 ;) jak ważę ponad 50 ciało może wygląda lepiej ,ale jestem brzydsza

Gość gość
nie wiem czy rzadko, ale takie co ważą 75 to znam, kobita ma męża a jeszcze innym daje, ale wiesz, nie rozumiem jednego. Dlaczego grubaski potrafią być bardzo zadbane, paznokcie fryzura tapeta a nie potrafią schudnąć? Jak to z wami jest, że jesteście zadbane aż do przesady?

też bym się wstydziła wychodzić z domu jedyne wyjście, to zacząć się odchudzać masz internet, poszukaj jakiejś grupy wsparcia i powoli do celu

Gość gość
A co za problem schudnąć? trzeba mniej jeść i troche ruchu i już człowiek inaczej wygląda. Tylko trzeba chcieć !!

Gość gość
wszystko zalezy jeszcze od figury,ja tez waze 82 kg,wzrost 163.Ale nie jestem strasznym wielorybem,mam fajny tyłek,spory biust 80H,fakt jestem 40+,i kazdy ze znajomych mowi ze o wiele lepiej teraz wyglądam niz w młodosci kiedy bylam znowu b chuda.

Gość gość
gość lubię seks z takimi poczwarami ale na nic więcej nie licz xxx o jaki qr/wa litościwy

Gość gość
co z tego jak schudnie JAK CIALO BEDZIE BRZYDKO WYGALDALO zepsuto...a poza tym tacy ludzie juz cale zycie maja problem z nadwaga ,wieczna walka z nadwaga

Gość gość
geba jak donica hehe

Gość gość
A ja mam 47 kg przy wzroście prawie 170 i też nie lubię wychodzić z domu :\ Staram się i staram przytyć, ale to ma głębsze podłoże. Dlatego też rozumiem osoby, które nie mogą schudnąć. Nie wszystko jest świadome i dlatego tak trudno przychodzi się zmienić. v Czy Wy macie jakieś braki w emocjach od drugiej osoby? Czy uciekacie w jedzenie np. przed smutkiem, lękiem ?

Gość gość
JAKOS w obozach -tam gdzie malo jedli NIE BYLO PROBLEMU Nadwagi..