Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niska a kupiłam sobie długą spódnicę Wbrew pozorom wyglądam dobrze

Polecane posty

Gość gość

Jest to plisowana beżowa spódnica maxi. Noszę ją z granatowym satynowym topem. Na wieczór zakładam ciężkie skórzane buty na obcasie z vagabonda. Mimo ze mam 165 to w tych ciuchach wcale nie wyglądam na niższą.

Gość gość
Wyglądasz na niższą na sto pro :) Ale nie martw się. Ja też jestem niska i wolę nosić maxi spódnicę bo mam brzydkie nogi. Więc wolę wyglądać na niższą (też mam buty z vagabonda ale seledynowe :D) niż pokazywac moje pokraczne nóżki :P

Gość gość
Kurcze, może rzeczywiście. Chociaż wydawało mi się że mnie ona nie skraca:) Ale dokładnie dłuygie spódnice wiele potrafią ukryc:)

Gość gość
Nawet jeśli cię skraca ale czujesz się w niej ładnie to po co to zmieniać ;)? Ja zawsze wolałam maxi spódnice i sukienki bo nie lubie pokazywać nóg i wolę wyglądać na niższą niż się ciągle źle czuć bo pokazuję nogi.

Gość gość
165cm to nie taka znowu niska :) 155 cm to bylaby niska, a poza tym drobna osoba nie wyglada tak zle jak korpulentna

Gość frotterka
długie spódnice wydłużają sylwetkę pod warunkiem że nie są zestawione z kontrastującą górą osoby niskie wyglądają na wyższe gdy noszą ciuchy od góry do dołu w tym samym kolorze, lub odcieniach tego samego koloru

Gość gość
Ja mam 162 waga 67 kg wiem troche duzo ale sie odchudzam i też mam jazdy na spódnice długie .I wygladam dobrze w nich zwłaszcza w czarnej lekko rozkloszowanej

Gość gość
Ja autorka - 165, 52 kg. Więc nie jest źle i mam wrażenie że te spódnice dobrze na mnie leżą

Gość gość
No własnie mnie dobrze na przodzie ma małe marszczenie ta moja spódnica zakrywa mi odstajacy brzuszek chodzi o czarny kolor .Za to juz w kolorze jeansowym i brazowym wygladam jak baryła bo inaczej sa juz skrojone :)

Gość gość
Zresztą nie oszukujmy sie lepiej w upał w takiej spódnicy niz w spodniach .Ja całe zycie parzyłam sie w spodniach nie nosze krótkich spódnic bo mam na punkcie ich fioła że sa krzywe