Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHUJ was obchodzi figura innych kobiet!

Polecane posty

Gość gość

Przez całe lato będzicie p*******ć i wylewać swoje żale na to, że na ulicach są również otyli ludzie? Każe wam ktoś na nich patrzeć, związywać się z nimi? NIE? to się odp********e od nich. I przestańcie pitolić, że to lenie etc, bo oni są może leniwi (a niektórzy chorzy) w tej kwestii, a wy w innych (nie? to się zastanówcie :)). Ja nie zwracam na takich ludzi uwagi i nie mam potrzeby ich wyzywać, tylko bliskim mogę coś szczerze powiedzieć - jak mama miała nadwagę, to ją motywowałam, żeby zrzucała, zaciągałam ją żeby ze mną ćwiczyła i gotowałam dietetyczne obiady.

Gość gość
sama prawda

Gość dziwnie mi
mnie nie opbchodzi dopoki mi nie wlaza w ovczy potwory 100kg w stringach, legginsach, miniowach i bikini wstydzilabym sie tak pokazac wygladajac jak ludzik michelin

Gość gość
No nie mają wyczucia. Ja mam minimalnie grubsze nogi (gruszką jestem) i staram się dobierać spodnie, a one ważą tyle kg i w legginsy się wbijają - poczucie estetyki u ludzi jest widać różne. Ale nie mam potrzeby kogoś wyzywać, nie moja sprawa

Gość dziwnie mi
ja nie wyzywam tylko mi sie zwyczajnie niedobrze robi :/

Gość dziwnie mi
nie kaze im tez chodzic od stop do glow ubranymi, jesne sukienka, spodnica- DOPASOWANA DO FIGURY, na boga NIE MINIOWA krotkie spodnie rowniez ok, ale nie wrzynajace sie w tylek bluzka z odkrytymi ramiaczkami- ale szerszymi i nieodslaniajaca pepka i walow tluszczu kostium jednoczesciowy itp troche samokrytyki ludzie

Gość prawictwo pospolite 124
legginsy wyszczuplają , Wiec moim zdaniem mogą je nosić nawet 70 kg kobiety . Inaczej jest z mini - ten strój jest przeznaczony tylko dla dziewczyn które ważą mniej niż 60 kg .

Gość gość
a ja się cieszę jak widzę większe dziewczyny, jak chodzą w sukienkach i krótkich spodenkach. Bo to ich nogi ich swoboda ich życie i jakoś nie widzę żeby to źle wyglądało bo wyglądają normalnie i fajnie. Dziewuchy odwagi nie dajmy się zaszczuć! Pisze to osoba ważąca 60 kg na 175 wzrostu

Gość dziwnie mi
ja waze 60/160 ale juz przy mojej wadze i figurze mini bym nie ubrala, czegos opinajacego brzuch rowniez, mam lustro w domu... o bikini nie ma mowy

a ja owszem, patrze i komentuje.. ale nie to jaka kto ma figure, tylko jak ktos dobiera ciuchy do danej figury. Nie moge zrozumiec jak babka z nadwaga, moze wcisnac w tylek zbyt obcisle spodnie i wywalac swoja opone na wierzch, to ani smaczne ani estetyczne Za to komplementuje kobiety ktore mimo ze wieksze to ladnie i estetycznie ubrane

Gość gość
tak tak dajcie się zaszczuć... Moja koleżanka nie założy latem nic co odkrywa nogi, albo spódnica do ziemi albo spodnie. Nie ma siły i kisi się. To przesada. Ludzie, dookoła chodzą dziady, brudasy, leniwe, utytłane, włochate- ŚMIERDZĄCE włosów nie myją , ubrań nie piorą od ludzi WALI a wy się przejmujecie czymś takim? Bo ważyci za dużo? Nawet jak jestem teraz na diecie i jest gorąco to co mam się katować? cały okres przejściowy?

wiesz jak dziewczyna ma dobry tyłek , to legginsy to podkreslają .. Wiec całosc moze wygladac pozytywnie mimo na przyklad grubych ud http://www.youtube.com/watch?v=x3PSkG4yk5I Mini tyłka nie podkresla , a jedynie uda .. Wiec w sumie uwydatnia twoje mankamenty a zakrywa twoje atuty

Gość dziwnie mi
kiedys na zabawia karnawalowej mialam okazje obserwowac pewna dziewczyne sama blondi, sukienka pudrowy roz, ona rozmiar na oko xl, sukienka na oko s , wszystki sie wrzynalo, kazda falde bylo widac dodatkowo wysokie obcasy, nie umiala w nich chodzic, bo wyginaly sie pod ciezarem, chodzila jak kaczka ( ta glowa w przod i w tyl) i tanczyla poloneza ( dodatkowo dodam, ze byl dla chetnych) spoko mozna nie miec kompleksow ale sa jakies granice np. wytrzymalosci osob postronnych

i co niby miałaś wytrzymać? Nie twoja sprawa co się komuś wylewa. Mnie obrzydzają tłuste włosy upięte w koczka, ale zamiast się gapić/komentować po prostu się nie przyglądam.

DZiewczyny na filmie nie są szczupłe , a jednak odbiera sie je pozytywnie .. Mimo to nie zalecałbym im wkladać mini, Ich uda nie są szczupłe .. Poza tym ktrótka spodniczka zakryje ich fajne tyłki , a uwydatni masywne nogi

Gość gość
No ja mam do zrzucenia 3-4 kg i powiem wam, że ciężko mi nawet odsłonić nogi (w udach mam 54 cm, łydki 34 cm.. kolano tyle samo co łydki :D:D).

Gość gość
prawictwo, ile widujesz na ulicy dziewczyn o takich tyłkach?

sa ladne jednoczesciowe stroje kapielowe, sa nawet i 2 przeznaczone dla kobiet z wiekszym cialem, spodnice, sukienki, spodnie - wszystko da sie pogodzic, wiadomo ze ciezej dostac ciuch dla puszytstej ktory jest modny i seksowny, ale warto szukac, wydac troche wiecej i wygladac dobrze

Ja jedynie zwracam uwage , ze krótkie spodniczki są tylko dla szczupłych Legginsy mogą nosić nawet dziewczyny o wadze 65 kg i w nich wyglądać dobrze mini zdecydowanie odradzam komuś o masie 65 kg

a jak ten ktoś ma 175-180cm wzrostu? To przecież jest szczupła sylwetka, nawet przy 65kg :D

Gość cvvcbve
Lady , ty masz figure taką , że wszystko będzie c***asowało

niestey nie, moja figura mimo ze jestem szczupla, wcale nie jest taka idealna, mam szeroki brzuch, slabo zaznaczona talie - nie wszystko mi pasuje

Gość gość
Ja z kolei mam zbudowane i KRZYYWE nogi, płaski tyłek, nie cierpię tego i nie wiem jak już się ubierać, a zanim zbuduję masę mięśniową to jeszcze trochę minie. Za późno się za to wzięłam. Muszę je opalić, może trochę lepiej będą wyglądać.

Gość cvvcbve
Lady ma wygląda zgrabnie.. Kiedyś była troche upasiona , ale zrobiłą się z niej niezła laska

Gość gość
Poka Lady jakieś zdjęcie figury :) chętnie zobaczę

Gość cvvcbve
niestey nie, moja figura mimo ze jestem szczupla, wcale nie jest taka idealna, mam szeroki brzuch, slabo zaznaczona talie - nie wszystko mi pasuje Całokształt jest jednak bardziej na plus niż minus

Gość gość
i znowu tematy wagowe. do wyzywania wszyscy pierwsi, a sami tępi i dalej będą wagę przedkładać nad proporcje. ja mam 180 cm wzrost i z******te nogi, ale nie ważę 60 kg, bo modelką nie jestem i nikt mi za głodzenie się nie płaci i co, mam nie nosić mini, bo ważę więcej niż 60 kg? ludzie, ludzie, ludzie. zajmijcie się sobą i swoimi fałdami, zamiast wiecznie krytykować innych. żałosny polski naród