Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzi obchodzi wyglad, waga itp innych osob

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
kazdy komentuje dziewczyny z nadwaga, skoro ona lubi byc gruba to co wam do tego?

Gość gość
bo sa nudni i maja nudne zycie

Gość gość
skoro oni lubią komentować, to co ci do tego?:P

Gość gość
tez tego nie rozumiem. tyle sie mowi ze wyglad nienajwazniejszy a tu prosze, az roi sie od niepotrzebnych nikomu opinii.

Gość gość
Dlaczego? Mnie cieszy, że tyle grubasów się narobiło ostatnio. Kiedyś miałam kompleksy, wydawało mi się, że jestem gruba. Ale teraz, kiedy mija mnie stado takich lasek, przepraszam... loszek... to mi się micha cieszy. :D

Gość gość
niby mamy wolnosc a tu krzywo kazdy patrzy jesli: chodzisz w dresie masz nadwage nie umalujesz sie wychodzac do sklepu po bulki:o

Gość gość
ta akurat gruba lubi swój wyglad :D a co ma innego powiedziec?? nie potrafi sie odchudzic wiec udaje ze lubi siebie grubą. Grubasy sa oblesne, poca sie , wywalaja swoje zwały tłuszczu i pieprza ze lubia samych siebie, jak tak sie lubicie to saie odchudzcie nie dla wygladu a dla zdrowia

Gość gość
Jak to niepotrzebnych? Chcę oglądać ładne krajobrazy i ładnych ludzi, a nie spasione, obleczone w legginsy wielkie, spocone cielska. Brrrr....

Gość gość
akurat interesuje cie zdrowie grubszej osoby juz w to uwierze:o

Gość gość
Bo. Wszystko powinno byc na miejscu. Jestes gruba wes sie za grubasa ,jestes szczupla bier chudzielca. Jak sie zakochalas to walcz o te milosc.

Gość gość
a ty sam jestes ladnym czlowiekiem?:o

Gość gość
a dlaczego miałoby mnie nie obchodzic zdrowie grubej osoby?? Dobrze zycze kazdemu i wiem ze grubosc nie jest fajna, utrudnia takiej osobie zycie codzienne i nie mówie o osobach które sa lekko grube

Gość gość
naloz worek po kartoflach wtedy nikt nie bedzie na ciebia patrzal

Gość gość
a co myslisz ze od wyzwisk taka schudnie? a jesli dziewczyna powaznie czuje sie dobrze ze swoja waga ? czemu nie mozesz w to uwierzyć?

Gość gość
czemu chcecie uszczesliwiac innych na sile?

Gość gość
W Polsce to nawet po ziemniaki nalezy isc ubranym jak na dyskoteke, pelny make up i szpilki bo inaczej ludzie krzywo patrza

Gość gość
całe dzieciństwo i młodosc do 35 lat byłam za chuda, nigdy nie było mi z tym dobrze, niedawno przytyłam i dopiero teraz dobrze sie czuje, nie wierze ze grube osoby dobrze sie czuja z otyłoscia

Gość gość
bo wszyscy jak jeden maz to wielcy esteci, kluja ich w oczy osoby grube na ulicach, ale juz nie przeszkdzaja im obdrapane budynki, dziury w ulicach, psie kupy na trawniku, oczojebne szyldy sklepow i barow

Gość gość
nie musicie wierzyc ze ktos czuje sie dobrze z otyloscia, jesli widok grubszej osoby Ci przeszkadza-patrz w inna strone:o nie komentuj i nie obrazaj

Gość gość
dokłądnie tak jest, ja jak się ładnie umaluję, wypicuję, to mnie nawet sprzedawczynie lepiej traktują, dziś miałam bardzo mało makijażu na sobie, ale estetycznie wyglądałam, zwiewna sukienka, lekko opalona już, ale i tak gorzej mnie traktowały..

Gość gość
Jestem sliczny:-( i nieozenie sie bo przy jednej niewytrzymam:-( .pude do piekla ech