Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie sposoby na znalezienie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

wiem ze podobnych pytan byla tu masa, ale tak bardzo chcialbym miec dziewczyne, nie wiem jak to jest ze inni maja a ja nie, w sumie nawet nie probuje , jestem bardzo niesmialy i jestem po 30

Gość zielonooka35
Masz ogromne szanse naprawde. 30 lat to idealny wiek. To nie ukraina gdzir ludzie wiaza sie szybko. Mam kolezanke tez spokojna. Siedzi na portalu i nic.moze takich musisz szukac?

Gość gość
skąd jesteś ? podaj mejla pogadamy

Gość zielonooka35
Mam znajomego co ozenil sie w wieku 52 lat po raz pierwszy.jest super wyksztalcony.podrozowal .byl wolnym ptakiem I teraz sie ozenil .jestesmy w europie a nie na wsi zabitej. Glowa do gory..idz do psychologa porozmawiaj o niesmialosci moze cos pomoze

Gość zielonooka35
Z wroclawia

Gość STARY KAWALER BRONEK
Mam pytanie czy można być zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mieć kolegów koleżanek dziewczyny itp. mi to zawsze kanapki w szkole zabierali jestem leszczem gnębią mnie koledzy a w zamian za spokój musiałem im loda opiepszyć ojciec mnie g***** ze swoimi kolegami JESTEM TOTALNIE NIESZCZĘŚLIWY i mam pytanie kafeterianie czy ktoś ma taką sytuacje jak wy

Gość gość
ww32@o2.pl zagranica mam 34 lata

jak to co? zalicz i się nie martw ... ale tak to ci się nie uda, przez tyle lat nie dałeś rady, więc nie wiem po co masz nadzieję

Gość zielonooka35
Potraktuj jako wyzwanie.musisz znalezc jakies wsparcie Rozwijaj sie Nie stoj w miejscu