Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnębiony Sebastian

Jak pokazać dziewczynie że mi zależy nie mając kasy

Polecane posty

Gość Przygnębiony Sebastian

Ona mieszka 300km dalej, poznaliśmy się przez internet. W dalszej perspektywie będę dobrze zarabiał, ale na razie muszę zaciskać pasa dopóki nie zrobię uprawnień zawodowych. Oczywiście mógłbym sobie ją odpuścić jak doradza mi rodzina, znajomi, przypadkowi ludzie, ale co będzie jeśli później, kiedy już będę miał kasę, jeśli nie spotkam już drugiej tak fantastycznej osoby jak ona? Jestem wybitnie przygnębiony całą sytuacją :(

Gość szalona trzydziestkaaa
Boże kolejny taki...Podejrzewam jak kolega z drugiego tematu jesteś jeszcze bardzo młody. Czy jedyną wartością w zyciu są dla was pieniądze??? No co to jest za myślenie że jak będę miał kase to ona mnie pokocha! PIeniądze są tylko DODATKIEM a nie WYZNACZNIKIEM miłości. Co ona się w Tobie nie zakocha bo nie masz pieniędzy??? A jak już będziesz lepiej zarabiał to będzie cie chciała?? To co ty sobie za dziewczyne wybrałeś? Od razu powinieneś uciekać jeśli jest system moralny jest tak zniszczony!!

Gość gość
300km. !!!!???? zapomnij o niej. to jest bez sensu a nawet jak nie odpuścisz to nie masz pewności czy coś z tego wyjdzie w przyszłości. stracisz czas tylko.

Gość gość
skoro jest tak fantastyczna to powinna dostrzec zainteresowanie nia, a nie kase jezeli jednak by ja zdobyc bedziesz potrzebowal mnostwa kasy to oznacza, ze jednak nie jest fantastyczna osoba

Gość gość
Co ona się w Tobie nie zakocha bo nie masz pieniędzy??? x Sorty trzydziestka ale dziś bez pieniędzy nie ma się szans u kobiety

Gość gość
Nie ma się szans u "księżniczki "jeśli już, rozsądna kobieta wie, że pieniądze to nie wszystko. Są potrzebne do życia owszem, ale nie są gwarancją szczęścia.