Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was nie ma konta na Facebooku i nie odczuwa potrzeby by je mieć ?

Polecane posty

Gość gość

bo mi w sumie niepotrzebne, na co mi to? Jak chce pogadac to sie umawiam ze znajomymi, ogladanie zdjec ? Co mnie to obchodzi gdzie kto byl, jak jego bachor nasrał w majtki czy jaką mine w lustrze zrobil ? Lajkowac jakies firmy, produkty? Dyskutowac jeszcze o tym? :D

Gość gość
Ja nie mam. Jak chcę z kimś się skontaktować to świetnie sobie radzę bez fb. Jakies zabawy w "tablice" , lajkowanie czy inne to wg mnie dziecinada dla tych co nie mają co ze sobą zrobić w wolnym czasie. Poza tym jeszcze kilka lat i nikt z facebooka korzystać nie będzie. Swego czasu byl boom na Naszą klasę a teraz co..? Z facebookiem będzie dokładnie to samo :-D zwyczajnie sie znudzi

Gość gość
Nie mam i nie zamierzam miec. Po co mi setka "znajomych"?:-D wole sie spotkac ze swoja paczka na zywo. Ale nie mam nic do ludzi, ktorych to kreci.

Gość gość
to sie dolacze bo ja tez nie mam i tez uwazam,ze to niepotrzebne ze znajomymi lepiej telefonicznie sie umawiac

Gość gość
skąd wiesz w takim razie jak Facebook funkcjonuje że są zdjęcia bachorów i takie tam inne

Gość gość
Rozmawiam ze koleżanką, a ta wypala mi z dumą, że ma 600 znajomych na fejsie. Myślałem, że wybuchnę śmiechem :-) ale jakoś się powstrzymałem.

Gość gość
ja nie mam i nie założę w przyszłości.

Gość gość
Widzę, że nie macie, ale jesteście doskonale poinformowane jak wszystko działa :D

Gość gość
Bo trudno dzisiaj nie wiedziec jak dziala fb:-) trabia o tym w tv, w radiu, w tramwaju, w metrze i w swetrze:-D ale konta nie mam i nie potrzebuje miec:-)

Gość gość
Ludzie zamieszczają zdjęcia chwaląc się nie tylko swoim wyglądem, dziećmi, rodziną ale co najgłupsze majątkiem. Zero pomyślunku na temat własnego bezpieczeństw lub rodziny. FB jak inne portale społecznościowe to raj dla zbierania informacji o danej osobie, także dla przestępców.

Gość gość
ja mam jak nie moge byc ze swoim misiem to niech sobie chociaz popatrzy na mnie :)

Gość gość
znajoma powrzucala zdjecia domu wewnatrz i uwaga ! na zewnatrz zapomniala tylko zrobic zdjecia gdzie pieniadze trzyma

Gość gość
ja nie mam i nie mam potrzeby mieć :P po co mi problem z tego tytułu?

Gość gość
Nikt was nie zmusza do zakładania takich kont

Gość gość
Nie należę do tej chorej bazy danych bo zbyt wiele dziewczyn mnie tam szuka. Mam numer telefonu a nie fejsa. Chcesz popisać to się wysil :)

Gość gość
A skąd wiesz ze tam cię dziewczyny szukają????

Gość gość
Ja miałam tam konto i na NK, skasowalam, NK mi sie znudzila, a fejsbuk ? nie wiem co w tym takiego ciekawego, pisać posty, lajkowac, dodawac do znajomych, sprawdzac statusy, kto co napisal ? Ja p*****le przeciez to zabawa dla zakompleksionych idiotow i dzieci. Zalozylam konto bo to bylo modne, a teraz? Widze, ze coraz wiecej ludzi nie ma, zresztą spojrzcie na statystyki FB na swiecie jesli ktos sie tym interesuje, fejsbuk traci masowo uzytkowników w USA i Europie, 2-3 lata temu na fb mialo konto 80% Amerykanow, teraz juz niewiele ponad połowa, moda poszła do biedniejszych i bardziej zacofanych krajów jak Polska, Ukraina, Kongo, Meksyk, Egipt, Nigeria etc Za 10 lat nikt nie bedzie pamietal o fejsie

Gość gość
Dokładnie popieram powyższą wypowiedz

Gość gość
Ja mam tylko ze względu na grupę na studiach, gdzie wrzucają różne skany materiałów do zajęć albo informują o zmianach , wydarzeniach na roku i na uczelni. Prawdopodobnie gdy skończę studia, Facebooka skasuję , bo obiektywnie rzecz biorąc do niczego więcej nie jest mi potrzebny.

Gość gość
Większość to sama wiocha

Gość gość
ja miałam ale juz nie mam znudziło mi się to i mam ciekawsze zajęcia