Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to wyborców Nowej Prawicy i Ruchu Narodowego

Polecane posty

Gość gość

Tak się tutaj rozpisywaliście, że te partie mają takie wielkie poparcie, a co wyszło? KNP - 7%, a RN poniżej progu wyborczego :D Proponuję najpierw ukończyć 18 lat, a później interesować się polityką.

Gość gość
KNP i tak nieźle. Gimbusiarnia staje się coraz silniejsza

Gość gość
To gimbusy miały prawo wyborcze? A może poczęstowali rodziców marihuaną? :D Poza tym KNP i tak nie ma największego poparcia, jak to próbowali wszystkim wmówić jego wyborcy.

Gość gość
Ooo rzeczywiście lepiej jest głosować na PO... tyle dobrego Tusk robi... Śmieszne i żałosne jednocześnie

Gość gość
Ja akurat nie głosowałam na PO, tylko na PiS. Jest to jedyna normalna partia, bo nie wchodzi w tyłek ani Niemcom, ani Rosji.

Gość gość
KNP dość dobry wynik, ale to w dużej mierze dzięki niskiej frekwencji. Niska frekwencja jest dobra dla mniejszych partii. Gdyby dziś były wybory parlamentarne czy prezydenckie to KNP miałby poniżej 5%. Praktycznie każdy kto popiera K***ina poszedł dziś głosować, a w przypadku PO czy PiS dużo osób olali wybory bo nie są aż tak związani z partią jak sympatycy K***ina

Gość gość
Dokładnie, gdyby Polacy się zebrali, to nie dość, że nawiedzony K***in by nie wszedł, to może PiS miałby większe poparcie.

Gość gość
to nie tak, z doświadczenia wiem ze normalni ludzie olali wybory, poszli na nie glownie politycy, ich rodziny i znajomi (mam niestety takowych w rodzinie)

Gość gość
Jak młodzież poniżej 18 r. ż. osiągnie pełnoletność, to zmieni zdanie i przestanie popierać K***ina i narodowców ;)

Gość gość
Oby tak właśnie było

Gość gość
Jeżeli nacjonaliści francuscy są tacy sami jak RN, to niedobrze, ze wygrali, bo najpierw Francuzi trzęśli tyłkiem przed Niemcami, a teraz będą trząść przed Rosją :O

Gość ateistka77
Chory swiat, zamiast wolnosci sami obywatele chca sobie zalozyc na szyje obroze, a kobiety, ktore zaglosowaly na knp pluja sobie same w twarz, wiedzialam ze polacy do najmadrzejszych nie naleza ale zeby byc taki debilami to rzeba miec w glowie pustke a w butach siano. W tym kraju nie ma partii dla ludzi z otwartym swiatopogladem.