Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie że ten ktos jest zakompleksiony?

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool: zawsze jesli wypowie choć jedno słowo, jedno zdanie w którym wywyższy siebie,czy sie pochwali tym, że inni go doceniają to wystarczy eby móc ocenć osobę której nawet nie znamy, dobranoc

Gość gość
co za bzdura a

Gość gość
jesli ktos niz na podstawowoych zasad psychologiii to powie że to bzdura :D :classic_cool: a to prawda :)

Gość gość
a co ma brylowanie w towarzystwoe do kompleksów? Taka osoba także dobrze moze sie bawić :D dla pozorów :D udaje że jest super , jest dobra, a rzeczywistośc np online jest inna.To jest niezła gierka

Gość gość
chodzi z glowa w dol i spuszczonym wzrokiem

Gość gość
chodzi z glowa w dol i spuszczonym wzrokiem , lecz potrafi podnieś swoją wartość przez ciągłe chwalenie się a innym dokopie.

Gość gość
tak

Gość gość
ja poznaje po tym jakie ma paznokcie

Gość gość
broni sie

Gość gość
puszcza bąki smierdzące zgniłym eggiem

Gość gość
No właśnie widać, że Ty masz kompleksy. Nie wiem czemu zabronione jest cenienie się i znajomość własnych zalet, czy też bycia dumnym z własnych osiągnięć. Nasze społeczeństwo jest tak zawistne, że nawet nie można wspomnieć o własnym sukcesie. Tak właśnie zachowują się zakompleksione osoby-gratulują i słodzą, a w duchu są pełne zawiści. Jeśli ktoś się chwali, to się tym cieszę, może i czasami zazdroszczę, ale doceniam ciężką pracę i motywuję się by wziąć się do pracy nad sobą. Inna sytuacja z ludźmi, którzy wywyższają się tym samym dokopując innym, krytykując. To właśnie kompleksy.

Gość gość
Jak jest zapatrzony w siebie i ciagle powtarza jaki jest wyjątkowy to na bank ma kopleks, tak samo jak ten co nie umie podjąc decyzji bez konsultacji lub stoi skulony w kącie ;)

Gość gość
Mój już w tej chwili były znajomy stale mi dogryzał a siebie wywyższał, to znaczy że jest zakompleksiony?

Gość gość
jaką negatywnaą siłe trzeba w sobie nosić ,aby mówic o samym sobie w samych superlatywach :) Co sie kryje za tymi słowami ?W psychologii to złudne nieładne i nieelementarna :) skrajnośC :D która krętą drogą ptrowadzi do ogromnych kompleksów, nie jest naczej.Co kiedy prawda jest inna wszscy sie na ta osobe wypinają :P Takie wychwalanie sie z ust osob z zewnątrz jest niczym negatywnym wręcz przeciwnie...

Gość gość
psychologia dziala w przypadku wiekszosci osob, jest jeszcze mniejszosc:classic_cool: jak bylam mlodsza i nieswiadoma to upajalam sie tym, ze kazdy mnie chwali a to za urode, a to za madrosc i wyrosl ze mnie narcyz:classic_cool: i czasami przy innych sie wywyzszalam :p kompleksów nabawilam sie z wiekiem ale nie sa jakies wielkie, raczej normalne

Gość gość
Zakompleksione osoby nie brylują w towarzystwie. Sa zawsze w cieniu." ; g***o prawda,taka osoba popisuje się przed publicznością,towarzystwem jak nikt inny,to jest aktor,a tak naprawdę to wielki zakompleksiony smutas

Gość gość
dogryzał? wiesz co skoro o robi, to jego psycha jest bardzo skrzywiona i słabiutka , to najgorszy typ człowieka , bardoz podstępne osóbki , najlepiej sie odsunąc

Gość gość
Zakompleksione osoby nie brylują w towarzystwie. Sa zawsze w cieniu." ; g***o prawda,taka osoba popisuje się przed publicznością,towarzystwem jak nikt inny,to jest aktor,a tak naprawdę to wielki zakompleksiony smutas no oczywiście nie jest inaczej , gra niekiedy kiepskiego aktora :D po dorbym nie zauważysz zmian nastroju , po złym zauwazysz :P

Gość gość
"2014-05-26 08:43:03 [zgłoś do usunięcia] gość dogryzał? wiesz co skoro o robi, to jego psycha jest bardzo skrzywiona i słabiutka , to najgorszy typ człowieka , bardoz podstępne osóbki , najlepiej sie odsunąc " dogryzał i obrażał masakra koleś, dokładnie to zrobiłem bo 2 razy mnie wpuścił na minę taką że się w głowie nie mieści, wydaje mi się że jeszcze mnie obgadał przed moją eks nie potrzebnie mu mówiłem o moim życiu problemach ale błędnie ufałem temu człowiekowi potem wyszło szydło z worka :(, najgorsze że moja eks mnie przez to nienawidzi a nie chciałem żeby tak było nie jestem typem człowieka co się z kimś kłóci użera czy ma wrogów :(, nie jestem zawistny, nie wiem po co ktoś tak robi a wcześniej udaje przyjaciela... :(

Gość gość
przechwalanie się?tak to prawda, ale w taki sposób zeby kogoś poniżyć, żeby inni sie poczuli nie przymierzając jak g***o. Tak, potwierdzam ze tak jest.

Gość gość
ciekawy temat

Nienawidzą kiedy coś się komuś udaje i za każdym razem jak ktoś opowiada coś pozytywnego szukają dziury w całym i narzekają na "przechwalanie się",

Gość dawny cream
tego sie nie da poznac

Gość gość
Jeśli ciągle śmieje się z innych to już wiedz że k***a zakompleksiona. Na faktach !

Gość gość
Jasne, że bzdura. Mieszkałam w jednym domu z narcystyczną matką i ona właśnie czasem mówiła, jak to ją inni doceniają. A kompleksów nie miała, uważała się za naprawdę kogoś wyjątkowego. Takie osoby nie mają kompleksów, one rzeczywiście czują się lepsze od wszystkich innych.

Gość gość
"gość przechwalanie się?tak to prawda, ale w taki sposób zeby kogoś poniżyć, żeby inni sie poczuli nie przymierzając jak g***o. Tak, potwierdzam ze tak jest". Powtarzam jeszcze raz - tak się zachowują nie osoby zakompleksione, a narcystyczne. Wyjątek stanowią damscy bokserzy, którzy poniżają kobietę, by ją zastraszyć. Ja też mam kompleksy przez matkę, a nikogo nie poniżam ani się nie wywyższam.

Gość gość
widac podczas mszy -bełkot

Gość gość
"gość psychologia dziala w przypadku wiekszosci osob, jest jeszcze mniejszosccool.gif jak bylam mlodsza i nieswiadoma to upajalam sie tym, ze kazdy mnie chwali a to za urode, a to za madrosc i wyrosl ze mnie narcyzcool.gif i czasami przy innych sie wywyzszalam jezyk.gif kompleksów nabawilam sie z wiekiem ale nie sa jakies wielkie, raczej normalne". To nie jesteś narcyzem, oni nigdy nie mają kompleksów. Nie tylko dlatego, że uważają się za lepszych od innych, ale też dlatego, że są mistrzami w okłamywaniu innych i...samych siebie. Choćby 100 osób im powiedziało, że coś jest z nimi nie tak, oni w oczy odwrócą im kota ogonem, a potem sobie powiedzą, że ci ludzie byli głupi, skoro nie zauważyli ich wspaniałości i z tego powodu nie warto nawet chwili się zastanowić nad tym, co powiedzieli.

Gość gość
"gość przechwalanie się?tak to prawda, ale w taki sposób zeby kogoś poniżyć, żeby inni sie poczuli nie przymierzając jak g***o. Tak, potwierdzam ze tak jest". Powtarzam jeszcze raz - tak się zachowują nie osoby zakompleksione, a narcystyczne. Wyjątek stanowią damscy bokserzy, którzy poniżają kobietę, by ją zastraszyć. Ja też mam kompleksy przez matkę, a nikogo nie poniżam ani się nie wywyższam. ALE TA OSOBA PRZECHWALAŁA SIĘ OSIĄGNIĘCIAMI KTÓRE W O GOLE NIE MIAŁY MIEJSCA, TJ. KŁAMAŁA, ZMYŚLAŁA ROŻNE "FAKTY" PO TO ZEBY INNI SIE GORZEJ POCZULI NARCYZ CZ JEDNAK KOMPLEKSY? CHCIALA ZEBY INNI MIELI JA ZA LEPSZA I NATURALNIE ZEBY ZAZDROSCILI

Gość gość
Do wpisu powyżej dodam jeszcze tylko tyle że ta osoba niczego nie osiągnęła. Narcyz czy kompleksy? Strasznie zawistna osoba, ogromnie zazdrościła sukcesów innym kobietom