Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niespokojny niemowlak

Polecane posty

Gość gość

Witam. czy wasze maleństwa też są takie niespokojne podczas snu? Moja mała gdy śpi czy to w dzień czy w nocy przeciąga się, kręci, macha rączkami, nóżkami, mruczy coś a czasami popłakuje. Myślałam, że może jest głodna, ale nie chciała jeść, myślałam również o pieluszce, ale i to okazało się pomyłką. Żadnych kolek, zaparć czy też gorączki.

Gość gość
nierozwinięty w pełni układ nerwowy...przejdzie z czasem, moja az podskakiwala, prezyla się, wzdrygała... minelo.

Gość gość
zależy ile ma niemowlę, bo niemowlę jest 0-12 mcy, u nas po ok 6 mcach zaczęły się sny :]

Gość gość
Moja mała ma miesiąc i dlatego mnie to niepokoi

Gość gość
Moja tak miała do końca 3 mies krecvila się machala rękami wzdychala i przeszło:-) teraz się śmieje albo poplakuje jak jej się cos śni ma pol roku

Gość gość
mój ma 5 m-cy i praktycznie od poczatku albo smiał się przez sen, albo płakał, coś stękał, mruczał itd. Raczkami na poczatku machal, teraz juz noe, chyba ze cos go wystraszy - np.halas nagly. Nie pamietam kiedy to minelo..

Gość gość
wiesz co Ci powiem, z doświadczenia wiem, że tu Ci nie pomogą nawet mówiąc "też tak było to normalne" będziesz się doszukiwać. Ma miesiąc więc pewnie niedługo wizyta u dzieci zdrowych-idź i zapytaj wtedy się uspokoisz :]

Gość Katia626
Moja ma 5 miesięcy i część nocy też śpi niespokojnie. Jak uśnie wieczorem to do 4.00 rano jest ok ,potem zje i idzie spać i wtedy się zaczyna kręcenie ,stękanie,machanie rękami ,nogami.Masakra