Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kismo

Dlaczego mam taki okropny tyłek?

Polecane posty

Gość kismo

Mam 18 lat, a mam mało jędry, płaski tyłek, opadł mi on masakrycznie... Dlaczego tak się stało? Jest to mój największy kompleks.. Mój chłopak przyznał mi rację, że jest płaski i brzydki, że mu się nie podoba, że się zaniedbałam.. Kurcze, co mam zrobić, aby wyglądał ładnie i jędrnie? ;(

Gość gość
Moze niech chłopak dobrze wymasuje....

Gość krystka
Mam trochę więcej lat od Ciebie i również płaski tyłek. Zawsze nosiłam długie swetry i tuniki, żeby to ukryć. Mój problem zniknął:) bo kupiłam sobie push majtki na allegro i nareszcie wyglądam kobieco. Noszę obcisłe spodnie i czuję się świetnie

Gość ajfdhjvgjbsyjbd
Za dużo siedzenia, za mało ruchu. Mi się zrobiło to samo. Trzeba wziąć się za siebie, ruszyć tyłek.

Gość gość
Zgadzam się, jeżeli chcesz mieć zgrabne pośladki to przede wszystkim musisz ćwiczyć :) Jest mnóstwo ćwiczeń w internecie, ja najbardziej na pośladki lubie Mel B. Do tego używaj kosmetyków ujędrniających lub peelingów i będzie o wiele lepiej:)

Zgadzam się, jeżeli chcesz mieć zgrabne pośladki to przede wszystkim musisz ćwiczyć usmiech.gif Jest mnóstwo ćwiczeń w internecie, ja najbardziej na pośladki lubie Mel B. Do tego używaj kosmetyków ujędrniających lub peelingów i będzie o wiele lepiejusmiech.gif

troche ruchu i bedzie lepiej ;) moze rolki albo rower? to nie wymaga wiele wysilku, a na pewno poprawi wyglad twoich posladkow :)