Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 7 MIESIĘCY ZEBY COS Z SOBĄ ZROBIC

Polecane posty

Gość gość

ZA 7 MIESIĘCY zaczynam poszukiwania pracy. obecnie jestem na macierzynskim. do pprzedniej firmy nie wrócę ze względu na mobbing. bylam specjalistą ds zakupow. chcialabym robic cos innego ale nie wiem co, nie wiem jak w siebie zainwestowac?? cmoze jakis kurs?? językowy? photoshop?? codziennie wieczorem,jak dzieciaki zasną to mam 2 godziny dla siebie więc teoretycznie moglabym cos porobic, zeby wpisac do cv. tylko co?

Gość gość
mam to samo nie chce wracac do pprzedniego miesjca pracy miałam bardzo duza nieprzyjemność i nie chche już tam wracac

Gość gość
ja rzucialm poprzednia prace i znalazlam druga ale w swoim zawodzie. za 3 miesiace ja zaczynam i musze sie troche podszkolic,bo w starej mialam ,ze tak powiem"ten temat"powierzchownie,a tu juz konkretnie. zareklamowalam sie ok,zatrudnili mnie i bede musiala sie wykazac.

Gość gość
Zaczynasz pracę za 3 msc? Zatrudnili Cię na macierzyńskim i zaczynasz pracę dopiero za 3 msc? Jak to?

Gość gość
Jestem obecnie na zaleglym wypoczynkowym,teraz przechodze na dniachh na wychowawczy by zaoszczedzic urlopu a nowa prace rozpoczynam 1.09. Tak mam podpisana umowe,bo innej mozliwosci prawnej nie mieli.(ktos musi odejsc by mogli przyjaac nowa osobe, bo to praca w szpitalu.akurat czlowiek odchodzi na emeryture).jest duzo zwolnien,a jak przyczyna redukcja etatu to nie moga ot tak sobie kogos przyjac,a na miejsce kogos kto odchodzi dobrowolnie juz tak.dlatego musze czekac. Ale to dobrze,psychicznie sie nastawie,bede miec jeszcze wakacje:)