Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepsze zadzwonić do ojca czy na policje?

Polecane posty

Gość gość

Obok mnie mieszka taka 15-latka. Jej rodzice wyjechali na jakiś pogrzeb. Ona została, bo musi chodzić do szkoły. Jej ojciec przyszedł do mnie i dał mi numer żeby jak coś się stało to żeby zadzwonić do niego. Ona postanowiła zrobić sobie impreze. Zaprosiła kilka znajomych. Piją alkochol. Przedchwilą tam poszedłem, żeby wyłączyła muzyke, wyprosiła znajomych i poszła spać. Otworzyła i powiedziała, żebym w*********ł. Wróciłem do swojego mieszkania i nie wiem.co zrobić. Zadwonić do ojca czy na policje. Ja jade jutro rano do pracy inni też. Pewnie inni sąsiedzi też słyszą muzyke i sie wkurzają. Pewnie jutro niepójdzie do szkoły, ale to już nie mój problem. Jej rodzice wracają jutro wieczorem. Nie wiem co zrobić.

Gość gość
zadzwon do ojca

Gość gość
zadzwoń do ojca i spytaj czy masz zadzwonić na policję

Gość nie przepraszam za Jedwabne
umarlem :D, :D, :D

Gość gość
dzięki za rade to ide zadzwonić do ojca

Gość gość
I co zadzwoniłeś? Co ci powiedział?

Gość gość
Jej ojciec powiedział, że zaras do niej zadzwoni i że on jak pogada z nią to odzwoni do mnie i że on wróci rano.

Gość gość
oczywiście najpierw do ojca chyba to takie bardziej ludzkie podejście,nie chodzi o wybryk małolaty i nią samą,ale jak zadzwonisz na policję to problemy będą mieć tylko rodzice i może trochę ty, bo jakby nie było, umownie pod twoją pieczą "dziecko"zostało.Więc najpierw do ojca.

Gość gość
Dobra jej ociec odzwonił i powiedział, że jak usłysze muzyke to mam tam iść i jej te radio wyrzucić przez okno i do niego zadzwonić i że o 5 rano powinien już być w domu i że przyjdzie najpierw do mnie. Ja akurat spać już niebęde. Dzięki za rade i uciekam spać. Jak coś to jutro napisze co się działo. Napisze gdzieś tak po 14. Dobranoc.

Gość gość
miłej nocy...też idę spać,tylko film się skończy,rano oczy na zapałki:(