Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzkaa22

Ukochana osoba mnie olewa !! proszę o rady .

Polecane posty

Gość Zuzkaa22

Hej dziewczyny mam problem który mnie bardzo mocno boli nie wiem już co robić . Zacznę od tego że jestem z facetem 4 lata . 4 miesiące temu poprosił mnie o rękę zgodziłam się bo go kocham szczerze jest moim pierwszym chłopakiem i nie chcę innego . . Od roku pracuje on w delegacji , wyjezdza na tydzień lub dwa a potem wraca { dodam że mieszkamy razem , wynajmujemy mieszkanko } Ja pracuję na miejscu . Od jakichś 2 miesięcy zaczął się mój problem , narzeczony mnie olewa , nie dzwoni nie pisze a jak dzwoni i pisze to jest nawalony , mieszka z kumplami na mieszkaniu jest ich tam chyba z 20 facetów , co dzień piją i jak to faceci : / nie wiem co jeszcze robią . Jak wraca do domu to jest okej , ja mu sprzątam , piorę , robię obiadki na tydzień żeby miał co jeść , spędzamy razem czas jest wszystko okej a jak jedzie znów się zaczyna olewka , nawet kilka razy ukrył prze de mną to że był z kumplami kilka razy do rana na imprezach , potem się dowiedziałam od życzliwej osoby . Nienawidzę jak mnie kłamie , rozmawiam z nim o tym ale to nic nie daje , od wczoraj w ogóle sie do mnie nie odzywa , ma mnie gdzieś kiedyś taki nie był . Czy to może być znak że poznał tam jakąś kobietę i mnie ma tylko na weekendy i do roboty ? proszę was o pomoc i przepraszam za ew, błędy . : (

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
możliwe że cię olewa albo jest zapracowany albo pije do nieprzytomności

Gość gość
jestes weekendowa kobieta a ta wlasciwa ma teraz na miejscu

Gość Zuzkaa22
Szczerze też mi się tak wydaje dlatego chyba raczej nie ma sensu tego ciągnąć , tylko nigdy nie znalazłam dowodów na zdrade :(

Gość gość
Jak można komuś się narzucać! kto Ciebie nie chce!?. Miej honor dziewucho. Wstyd tak żebrać, być podnóżkiem.... Dziwię sie, że kobiety potrafią się tak nieszanować

Gość Zuzkaa22
A czy ja kogoś błagam ? przecież nie piszę do niego ani nie dzwonię mam swój honor już nawet na forum nie można się poradzić bo jakieś nadęte babsztyle tutaj siedzą : / porażka .

"Jak wraca do domu to jest okej , ja mu sprzątam , piorę , robię obiadki na tydzień żeby miał co jeść" Jesteś jego służącą? Mam nadzieję, że ci płaci za usługi kuchty.

Gość Zuzkaa22
Tak się czuję :( ale co sie nie robi dla kogoś kogo się kocha ? :(

Dla ciebie kochać oznacza komuś służyć? Masz chyba wypaczoną wizję związku i ukazywania uczyć. Bo nie polega na tym, że kogoś wyręczasz i zapominasz zupełnie o sobie. Trzeba brać i dawać.

Gość gość
Nie, jeśli ma cię gdzieś w tygodniu, to ty masz go gdzieś w weekend, logiczne, co?

Gość gość
wybacz co sie nie robi dla siebie samej by czuc szacunek dla siebie ? jak opierasz gotujesz jestes na kiwniecie palcem to ty mu okazujesz milosc a on co robi za ciebie i jak ci okazuje milosc ? cos ci sie pochrzanilo w relacjach i proporcjach zrob tak jak przyjedzie teraz to ciebie nie ma niech sam sobie sprzata gotuje i spedza czas jak chce a ty zaplanuj sobie wypad gdziekolwiek jesli on to przelknie bez szemrania to bedziesz wiedziala ze ma cie w d***e i jest mu tylko wygodnie a jak zacznie marudzic to siadzcie i uzgodnijcie właściwe zdrowe proporcje w zwiazku a jak nie to niech spada

Gość gość
Kochana jesteś w lepszej sytuacji bo to narzeczony a ja jestem mężatką i widzimy się raz na msc mam dokladnie taką samą sytuacje