Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyciagam beznadziejnych facetow

Polecane posty

Gość gość

juz serio zastanawiam się co jest ze mną nie tak. Odrazu zaznaczam, że nie szukam ani bogatego faceta, który będzie mi sponsorował życie, ani modela z okładki Mean's Health. Chce normalnego faceta, ale zaradnego i normalnego, a nie ciape, który będzie pantoflarzem:o A narazie takich przyciagam; trafiam, albo na typów, którzy nie potrafia zadbac o dobra prace ( stałą) , albo jest poprostu tak zwanym "kluskiem", który nie ma własnego zdania:o I za każdym razem kiedy takiego spotykam to on sie we mnie zakochuje. Natomiast Ci faceci, którzy mi się podobaja zazwyczaj traktują mnie tylko jako koleżanke:o Załamałam się:(

Gość Zuzkaa22
Nie wiem co ci poradzić bo nie mam podobnej sytuacji ale może szukaj w znajomych takiego faceta jaki ci się podoba ?

dla tych facetów którzy ci się podobają, jesteś tym, za kogo uważasz tych co chcą być z tobą

Teraz tylko są beznadziejni:(

Teraz tylko są beznadziejni:(

Gość gość
claude byc moze, tylko, że ja nie naleze do wybitnie cichych osób, potrafie dominować i zawsze pokazuje ten mój "charakterek" na samym początku i podświadomie oczekuje, że facet będzie się potrafił postawić, a tu dupa:o powiem mu wyskocz przez okno to wyskoczy

Gość gość
istniej grupa facetów którzy bardzo chcą mieć dziewczynę....no i przesadzają rzucając się na pierwszą, która nie ucieka

Gość gość
i claude serio przestan sie wypwiadac na temat koiet bo kazdy na forum wie, ze spedzasz tu 24 h na dbe, nie masz zycia prywatnego wiec tym bardziej kobiety:)

Gość gość
no niektórzy fakt sie tak zachowują jakby kobiety nie widzieli od lat, ale są też tacy, którzy uparcie sie mnie trzymają od 5-6 lat. I wszystko było by ok gdyby nie ten ich charakter.

Gość gość
tak sobie tłumacz:) i co sie tak wkurzasz:) znalazłam czuły punkt:):)?

Gość gość
widać jesteś beznadziejna ;) Ciągnie swój do swego!

Gość gość
Kurde a ja mam swoje zdanie na temat jakieś sprawy i jak nie pomyślę jak partnerka to już jestem zły dla niej bo mnie krytykujesz za coś

NIE niszcz komuś tematu gownie, czuły punkt ha ha dobre, w oczy byś mi tego nie powiedziała

Gość gość
może ciągnie swój do swego, ale czy pantoflaarz jest beznadziejny no cóż kwestia gustu niektóre kobiety lubią takich facetów;)

Gość gość
tak samo jak Ty Claude nie bluzgałbyś w realu do tych wszystkich ludzi na kafe tak jak to lubisz robić :) szydzisz, wyzywasz jeszcze nie widizałam tematu w którym normalnie coś pisesz bez obrazania kogoś kreujesz sie na wielkiego pana i cwaniaka, który ma wszystko gdzieśm, a prawda jest taka ZE PROSTO W OCZY NIKOMU BYS TEGO NIE POWIEDZIAL wiec po co z takimi tekstami do mnie wyjezdzasz;)? PRZYGANIAL KOCIOL GARNKOWI! troche pokory mój drogi! dobra bo zbaczamy z tematu

w tym temacie pierwszy post jest normalny, co za debilka, a w życiu? po prostu nie zadaje się z ludźmi prywatnie a tym bardziej debilami

Gość gość
skoro jesteś przebojowa i dominująca, to się nie dziw, że ciapy do ciebie lgną. oni szukają kogoś na kształt mamusi, kto zajmie się życiem, a oni będą się tylko zgadzać na to, co ty postanowisz. z kolei faceci, których byś chciała, nie życzą sobie w związku drugiej osoby z jakimkolwiek własnym zdaniem, bo sami chcą rządzić.

Gość gość
Ja tez przyciagam dziwnych facetów, albo taką zyciową ciotę, albo faceta który leci na dwa fronty, bądź zazdrośnika który chciałby mną zawładnąć. nie wiem czy to ze mną jest cos nie tak czy poprostu w moim otoczeniu sami tacy dziwni ludzie :( ale jestem załamana

Gość gość
dodam jeszcze ze moj wieloletni przyjaciel kocha sie we mnie od dawna. Gdy ja sie chciałam do niego zblizyc on odszedł w cien- zamilkł

Gość gość
Wszystkim kobiecym jękołom, które tak narzekają, jakich to beznadziejnych facetów przyciągają, powtarzam zawsze jeden dobry sposób - SAME znajdźcie sobie "nadziejnego", takiego, który wam odpowiada. Trochę własnego zachodu i po kłopocie. Ale korona pewnie z głowy spadnie laluniom.

Gość gość
i widzisz claude nie wytrzymasz nie wyzywajac nikogo;) to pkazuje jak zalosny jestes;)ni trzeba byc psychologiem, zeby wiedziec ze wyswiska i agresja sa wynikiem braku argumentow, a to że neie maz ludzi dookola siebie w zyciu realnym wida po tym jak zgniusinialy jestes, wez sie chlopie usmiechnij i wyjdz do ludzi ulzy ci

gość Wszystkim kobiecym jękołom, które tak narzekają, jakich to beznadziejnych facetów przyciągają, powtarzam zawsze jeden dobry sposób - SAME znajdźcie sobie "nadziejnego", takiego, który wam odpowiada. Trochę własnego zachodu i po kłopocie. Ale korona pewnie z głowy spadnie laluniom. x napisała przecież że traktują ją jak koleżankę

Gość gość
Może źle to ujełam, że sa beznadziejni, nie są, ogólnie to fajnie faceci, tylko nie dla mnie, ja chce mieć obok siebie parrtnera, a nie dziecko, które trzeba prowadzić za rączke i które boi sie powiedzieć mi nie. Jeżeli dziewczyny zukacie takich facetów to dam wam namiary, bo sa kobiety ktore chcą dominowac w związku i mieć faceta pod pantoflem> Ja tak nie chce. Ja chce facet, który dzwoni i mówi no " ejbe zbbierajsie za pol godziny jestem u Ciebie i jedziemy na rowery paaa" a nie" on; to co dzisaj robimy? ja; a co proponujesz? on; no nie wiem y zdecyduj! i tak w kolo macieja

Gość gość
ok claude moja win TEGO NIESAMOWITEGO argumentu nie zauwzylam