Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam ochoty nz męża

Polecane posty

Gość gość

Nie mam ochoty na męża. 10 lat po ślubie, 3 dzieci i codziennie go odganiam, jak natretna muchę. Boje sie, ze skoczy na bok, ale i tak nie mam na niego ochoty. Jak jest u Was?

Gość gość
A dlaczego nie masz ochoty? Czy on sie zaniedbał i przestał cię pociagać, czy po prostu ci się nie chce i nic z tym nie robisz? Bo jeśli to drugie, to zrób coś, by znowu nabrac ochoty na seks. Inaczej sama doprowadzisz do zdrady. Tak sobię myslę, że gdyby mój mąż nagle stracił ochotę na seks i absolutnie nic z tym nie robił (generalnie miał w tyłko moje potrzeby) to chyba bym sobie kogoś znalazła na boku. To ostateczność, ale skoro partner ma gdzieś druga osobę to sorry.

Gość gość
to weź kochanka :)

Gość gość
pies ogrodnika jestes... powinnien isc na bok, wtedy moze zaczniesz miec na niego ochote...

Gość gość
Wróciłam. Nie mam ochoty. Jak mozna miec ochote na faceta ktory chodzi w gaciach po mieszkaniu a myslenie o czymkolwiek scisle powiązane jest z drapaniem sie po tylku!!!!! No, masakra. Prosze, tlumacze, ale nic jak grochem. A.... szkoda gadać

Gość gość
Po dzieciach wygladam nawet ok, i wiecie chyba skusilabym sie na kochanka, ale za bardzo szanuje jednak tego mojego męża.

Gość gość
Ja też bym twojego męża nie tknęła, stary obleśny dziad, jedzie mu z japy, genitalia też mu niedomyte śmierdzą, poci się jak kozioł, fuj. Kijem bym nie tkła.