Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam się bać

PSYCHOPATKA W SUPERMARKECIE

Polecane posty

Gość zaczynam się bać

co jakiś czas wybieram się z córką do polo marketu biorę wózek sadzam małą z przodu robimy zakupy wszystko byłoby ok gdyby nie kilka sytuacji w których natknęłam się na dziwną osobę ona też ma synka w moim weku za pierwszym razem na początku nie zwróciłam na nią uwagi dopiero jak zauważyłam ze chodzi na mną po wszystkich alejkach i nawet bez skrępowania gapi sie na mnie robi to dość ostentacyjnie przy kasie ona stanęła za mną nawet dzieckiem się nie interesowała i śmiała mi sie w twarz stała po prostu z głupim uśmieszkiem nawet głowy nie odwróciła następnym razem gdy ją zobaczyłam jak mnie ujrzała najpierw reakcja jakby ducha zobaczyła a potem gapiła sie z taką nienawiścią jakiej w życiu nie widziałam ona mnie zobaczyła jak była przy kasie ja robiłam zakupy ale widziałam ze cały czas jak już kupiła wodziła za mnie wzrokiem aż jej mały się popłakał bo chciał już iśc ostatnie zdarzenia miało miejsce 2 dni temu jej mały uderzył moją córeczkę i do niej poszedł a ona sie śmiała ja jej nie znam nie przypominam sobie jej z nikąd nie wiem o co jej chodzi nie wiem co mam dalej robić

Gość zaczynam się bać
jej synek jest w wieku mojej córki nie w moim sory za błąd

Gość gość
Moze ma dziecko z twoim mężem

Gość gość
Nędzna prowokacja Rób zakupy gdzieś indziej

Gość gość
myślę [a jestem po studiach] , że ona widzi w Tobie medium albo nawet przyszłą świętą

Gość zaczynam się bać
to nie prowokacja wiem że to wszystko dziwnie brzmi ona ma coś z głową nic ją z moim mężem nie łączyło i nie łączy jeśli muszę to napisac to ona jest bardzo brzydka mąż mówi że może to z zazdrości ale to by było dziwne nigdy przedtem jej nie widziałam ja też widuję piękne kobiety i nie zachowuje sie jak psychol nie wiem co o tym sądzić mąż mówi żeby olać jakąś wariatkę a to jedyny większy sklep w promieniu 20 km nie będe przepłacać o 100% w sklepie koło mnie

Gość gość
na drugi raz spytaj kogoś przy kasie może czy ją zna rzeczywiście dziwnie sie zachowuje żeby się na ciebie z nożem nie rzuciła nie żartuje takie rzeczy widzimy na filmach ale kto wie kogo można spotkać w realu i co może nam zrobić bez powodu

Gość gość
dowiedz się czegoś o niej i zawiadom gliny ona nie zachowuje się normalnie jeszcze będzie ci pod oknami wystawać stalking jest przstępstwem

Gość zaczynam się bać
dodam, że ona jeszcze przy tej kasie glośno pryknęła i się głupio cieszyła :(

Gość gość
:D

Gość gość
ja bym ja zapytala czy sie znamy .

Gość gość
może jesteś wyjątkowo śmieszna albo brzydka & gruba?

Gość gość
miej na uwadze ową osobe, żyj normalnie, jak jeszcze raz spotka Cie taka sytuacja to sie zatrzymaj i sie jej zapytaj "o co kaman"

cholerne podszywy ja jej naprawde nie znam mieszkam w tej miejscowości dopiero od 4 lat a do polo chodze od pół roku nie wiem gdzie mogłyśmy się spotkać ja nie chodziłam ani na balety ani nie byłam czynna towarzysko na pewno razem nie pracowałyśmy więc zostaje szkoła mój facet jest jedynym z którym byłam nikogo jej nie odbiłam ani nikt jej ze mną nie zdradził nie wiem co jej w głowie siedzi

jeśli chodzi o wygląd to jestem bardzo atrakcyjna piszę to bo zaraz pewnie ktoś znowu napisze że jestem brzydka i gruba ona ma z 150 sięga mi do piersi ma kwadratowe ciało i tak wielką głowę jakiej w życiu nie widziałam ale nie sądze że chodzi jej o wygląd widziałam piekniejsze babki ode mnie i jakoś nie wywoływały we mnie nienawiści

Gość gość
a może to klasyk to Ty jesteś psychopatką i dlatego sobie upatrzyłaś kogoś kto Cię "prześladuje"

Gość zaczynam sie bac
I ma przypiety znaczek Platformy Obywatelskiej

jestem raczej osobą aspołeczną nie zwracam uwagi na ludzi nie obchodzi mnie co się u nich dzieje jak się nazywają ani co kupują mam swoje życie i na nim się koncentruje