Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Jak można głosować na taką beznadziejna partie jak PiS?

Polecane posty

Przeciez ta partia pod pretekstem "zwalczania satanizmu" chciała w 2007 zakazać muzyki metalowej :-o i powstała nawet lista zespołów do zakazania. Nigdy na nich nie zagłosuje, zjeby :-o // // // // // // // //

Nie chce mi się tego sprawdzać, ale pieprzyć ich katopoglądy. Póki co nie widzę alternatywy dla Nowej Prawicy i Prawa i Sprawiedliwości.

Gość Łysy Orzeł
Proszę nie obrażać partii pana Jarosława Kaczyńskiego, bo zgłoszę to do organów ścigania. Pan Jaroslaw Kaczyński jest człowiekiem szanowanym, inteligentnym i bardzo zaradnym. Tylko on może zrobić coś dla tego kraju, spowodować, żeby Polakom żyło się lepiej. Przykro mi, dziecko, że tego nie rozumiesz, o polityce masz zapewne bardzo blade pojęcie. Wybory w Polsce niestety zostały sfałszowane przez Donalda Tuska i jego klikę, ale jeżeli społeczeństwo zawsze będzie tak bierne, to nic się nie zmieni. Czy znasz kogoś, kto głosuje na PO? Ja nikogo. Tak samo większość innych ludzi. Kto zatem wybiera PO? Nikt. Oni sami się wybierają. Znam ludzi, którzy głosują na SLD, KNP czy Zielonych... ale na PO? Kompletnie nie znam nikogo. Wybory SĄ sfałszowane.

Gość gość
Kto ci dziecko takich bzdur nagadal ? Dla PiSu nie ważne jakiego badziewia sluchasz.Nic ale to nic ich to nie obchodzi :-)

Gość gość
synu kup sobie okulary. alternatywą jest partia która po raz siódmy z rzędu wygrała wybory.

Gość gość
Na kiedy masz wizytę u psychologa, Katarzynko? Przyda ci się, boś masz zje​bany już mózg. A nie, przepraszam najmocniej. Ty go W OGÓLE NIE MASZ.

Gość gość
Dobrze napisane o PO że oni sami się wybierają .Leming ma rację .Tyle tysięcy urzedasow doskonale wynagradzanych to ich elektorat.Jako pisowiec w pełni zgadzam się z lemingiem . :-)

Gość gość
bo to partia patriotyczna, wiec mozna glosowac, jesli ktos jest patriotą... kazdy moze miec inne zdanie i nie kazdy musi identycznie postrzegac swiat Kasiu jak ty

Gość gość
jak można było sfałszowac wybory skoro każdej komisji pilnował człowiek zaufany pisu?

Gość gość
Tak samo jak uznać ze Sawicka jest niewinna a winny jest policjant bo ją źle złapał .:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gość gość
policjant ja dobrze złapał ale dowody zostały ustalone ze złamaniem prawa.

Gość gość
który to shatyn?

Gość gość
to ten który potrafi odpowiedzieć na każde pytanie czy ujawnić każde kłamstwo czy manipulacje

Gość gość
to taki znany leming kafeteryjny ten shatyn

Gość gość
do mnie? zapukaj to ja cie puknę. pięścią. tylko weź sobie trochę chleba, żebyś za bardzo nie zgłodniał w powietrzu jak będziesz leciał po tym "puknięciu"

Gość gość
chciałbyś

Gość gość
synu nie masz możliwości kłamania bezkarnie i dlatego tego kto ujawnia twoje kłamstwa i głupoty, chcesz zastraszyć? typowo komusze metody

Gość gość
Pamiętam rządy PiS-u i było wtedy dużo lepiej niż teraz. Poza tym, była jakaś realna nadzieja na poważne zmiany w tym kraju. Kiedyś głosowałem na PO i naprawdę bardzo żałuję. Rudzielec już dawno powinien odejść. Nie zależy mu wcale na Polakach.

Gość gość
Glosujcie na PO zeby zylo im sie lepiej, a potem szybciutko pakowac walizeczki i zmywac gary w uk albo zbierac szparagi w niemczech hahahaha

Gość gość
Poza tym na PO głosowałem kiedyś mając nadzieję, że to jest partia prawicowa. Okazało się, że to takie same lewaki jak SLD.

Gość gość
bo widac ze syn marnotrawny ma komuszy umysl lub takowe pochodzenie...

Dlaczego nie chcesz mnie przeprosić za bezpodstawne obrazanie mojego ulubionego gatunku muzycznego? :)

Dlatego, że zdajesz się być trollem i/lub pozerką. Lub pozerem. Przeproszę Cię jeśli spotkamy się face 2 face. :classic_cool:

Gość taki jeden gosc111
Katarzyna to Satanistka!!! Ble, ble, ble, ble. Nawet jak nie wierzysz w Szatana to on z Tobie zrobi co trzeba :D I ma gdzieś to, czy w niego wierzysz :D

Gość taki jeden gosc111
Srobi z Ciebie szatanska naloznice w piekle. Bedzie Cie g****il na wieki ble ble ble ble...