Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mateusz jak to jest teraz z popularnością tego imienia

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze mi się podobało jest moim zdaniem nie udziwnione gustowne i każdego Mateusza jakiego znam są zrównoważonymi ludźmi z którymi lubię przebywać. Dwa dni temu na USG okazało się ze noszę pod sercem synka od razu pomyślałam o tym imieniu. Rodzina i mąż mi odradzają mówiąc że jest teraz popularne jak Kuba czy Filip a Wy jak sądzicie?

Gość gość
Mateusz wajchę przełóż :D

Gość gość
Wpisz w wyszukiwarke gorny imiona. Wyskoczy ci blog z rankingiem imion, co prawda tylko z Warszawy ale zawsze bedziesz miala jakis ogolny obraz popularnosci imion. Obecnie tylko dwa razy spotkalam sie z malym Mateuszem i wydaje mi sie ze nie jest w czolowce popularnosci.

Gość gość
tak serio to imię ładne, takie spokojne poza tym to jeden z Ewangelistów

Gość gość
dość popularne, w pierwszej dziesiątce najczęściej nadawanych imion męskich

Gość gość
w swoim otoczeniu mam 4 mateuszy, dwoch po 25r.z, jeden lat 8, I jeden roczek

Gość gość
Mati super!moj mąż to Mateusz wiec synkowi nie dam tak ale b fajne imie i napewno nie az tak popularne jak Igor Filip Kuba

Gość Marinta
Na http://www.shareranks.net.pl/ znajdziecie super rankingi, można również stworzyć własny ranking. Bardzo ciekawy portal, uwielbiam czytać rankingi internetowe.

Gość gość
chyba imię wybiera się takie jak Ci się podoba, a nie na jakie jest w danej chwili moda. Aż temat trzeba zakładać? Taki prosty wybór w Twoim przypadku.

Gość gość
Mam Mateusza ma 4 lata ,szczerze to nie podoba mi sie zbytnio ale inne tez mi sie nie podobaja ostatecznie nadalismy mu to imie ,ja kierowalam sie tym ze nie znam nikogo o tym imieniu ,nie chciałam aby kojarzylo mi sie z kimkolwiek.W rankingu jest w sumie dosc popularne ale daleko mu do Jakuba ,u mojego syna w klasie 6 na 10 chłopców na nosu imie Jakub judo 4 na 10 .Mateusz jest jeden no ale to już są 11 latki.W przedszkolu w grupie jest tylko moj syn Mateusz .