Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja 3.5letnia corka zaczela sie nagle mocno jakac

Polecane posty

Gość gość

Moja coroa lat 3.5 doslownie w ciagu kilku dni zaczela sie sama jakac. Ona nie zostaje z kikim innym niz ja Siedzi w domu i nie hodzi do przeeszkola. Nikt na nia nie krzyczy nie ma naglej zyciowej traumy. Nie ma zadnych innych dziwnych zachowan ale mono siw jaka i kazdy z rodziny i znajomych sie dziwi co sie jej stalo. Ona sie jaka non stop nie moze sie wyslowic i die denerwuje a wczesniej pieknie opowiadala... Teraz wyglada to tak ze mowi np ;jeeeee jee jee jee sstem maaa maa ma ka kary ry sia

Gość gość
Pisze z telefonu dotykowego. Chciapam naposace chodzi. A nie hodzi;) Kolejne przyklady;iii ii ii iidee de do ko ko koo leezanki. Lub :"maaa maaa maaa maa ma a gdzie gdzie gdzoe ii ii ii dsiee dziee my?!" Ona nie moze sie wyslowoc!! I juz sie momentami denrrwuje i zaczyna sie az mbic w buzie w usta no sie wkurza

Gość gość
Nic się nie martw, samo przejdzie za jakiś tydzień lub dwa.Nasza też miała takie dwa epizody , ale już mówi poprawnie.

Gość taralanda
nie przeżyła ostatnio jakiejś stresującej sytuacji? jesteś pewna ,że nic takiego nie zaistniało? np. na zakupach, na placu zabaw, stresujące spotkanie z rodziną. takie nagłe jąkanie wywołane jest z reguły przez stres i po czasie przechodzi samoistnie.