Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fizjoterapeuci i rehabilitanci podniecaja sie pacjentami?

Polecane posty

Gość gość

taki bliski kontakt cielesny i emocjonalny moze sprzyjac. wydaje mi sie to kontrowersyjne, ale myslac ze mezczyzni czasem moga nie kontrolowac wzwodu to - jak ma rehabilitant taki bliski kontakt fizyczny i opiera pupe i noge dziewczyny, kobiety albo dziecka o swoje biodra i krocze - to czy...? wczoraj ogladam taki program i widze dziewczynke chyba 12 lat i rehabilitant ok. 35-40 tak ja trzymal, ze co chwile jej pupa byla na wysokosci jego krocza i przylegala do niego. przesuwal ja na pilke i cialem napieral na nia. ona juz dosyc duza i ze stanikiem. tam byl jej ojciec i tez pomagal, i mysle, ze to krepujace. ten facet byl az caly spocony. taka rehabilitacja to ciezka sprawa i praca i to chorzy ludzie sa, ale znajac facetow to mnie nie zdziwi jak sa takie naduzycia w tym zawodzie, bo nieraz sam na sam sa z osoba niepelnosprawna ktora nie moze nic powiedziec. po prostu taki facet moze sie "wyocierac" do woli o pacjenta czy to o dziecko, czy o dorosla osobe, obmacac ja i ogladac w czasie takich cwiczen. jesli ktos ma jakies doswiadczenia to albo wyprowadzcie mnie z bledu albo podzielcie sie opinia. w tych rozerotyzowanych czasach trudno mi uwierzyc w uczciwosc ludzi.

Gość gość
faceci nie powinni pracowac w pewnych zawodach a niektore zawody przyciagaja zboczencow, ktorzy bezkarnie "realizuja sie" w nich i jeszcze dostaja za to pieniadze i uznanie spoleczenstwa

Gość gość
hmmm

Gość gość
pewnie niektórzy tak, ale myślę ,że duza częśc pochodzi do tego profesjonalnie

Gość gość
ale to troche dziwne i podejrzanie wyglada, kiedy 40latek sadza sobie 12letnia dojrzewajaca dziewczynke prosto na swoje krocze i wykonuje cwiczenia, wszedzie ja dotykajac. wiem ze facet ma wiecej sily i krzepy, a to zawod wymagajacy sporej sily fizycznej, ale jakos trudno bylo oprzec sie wrazeniu, ze on z tego nie czerpie zadnych bodzcow i ze go to nie moze podniecic. mysle ze lepiej by bylo aby jednak dzieci byly rehabilitowane przez kobiety.

Gość taralanda
mam nadzieje ,że nie.

Gość gość
fe :O

Gość gość
Hahaha widzę temat dawno przedawniony, ale drogie Panie jako fizjoterapeuta powiem że niektóre z was mają dobrze zryty berecik .... serio ocieranie się o 12 latkę ? wykorzystanie niepełnosprawnych , no żal